Bayanlar aranızda yeniyim..30 haftalık oldum çocuk resmen kasığımda ve çok hareketli. Aşağıya indiğini hissediyorum. Normal mi erken doğumdan korkuyorum. İlki erken doğdu. Doğum sancısı arada giriyo gidiyo. Aşağıya baskı oluyo.. Bu belirtileri kaç hangi sıklıkta ciddiye almalıyım. ? Lütfen cvp
Benim hamilelikte öğrendiğim en önemli şey, bir anormallik hissediyorsan mutlaka doktora gitmelisin. Çünkü insan hissediyor bir farklılık olduğunu. Hiç bir sorun yoksa bile için rahatlar ama bir sorun var da girmediysen çok şey kaybedersin. Şimdiden sağlıklı doğumlar diliyorum :)
Benim hamilelikte öğrendiğim en önemli şey, bir anormallik hissediyorsan mutlaka doktora gitmelisin. Çünkü insan hissediyor bir farklılık olduğunu. Hiç bir sorun yoksa bile için rahatlar ama bir sorun var da girmediysen çok şey kaybedersin. Şimdiden sağlıklı doğumlar diliyorum :)
Teşekkür ederim. Günlük iş yapıyorum sonra çocuğu aşağıda hissediyorum. Gece zor uyuyorum sabaha kadar hafifliyo. Sonra gündüz yine başlıyo. Nstde sancı çıktı ama az. Doktor normal dedi yolldı
Benim ilk çocukta hiç böyle ağrım olmadı, o yüzden sanki ilk yaşıyo gibiyim.. Onda da sancıyla gittim 32haftalık 2-3 cm açıklıkla yatış yapıldı o yüzden korkuyorum. Bu sancılar arada geliyo ama açılma oluyor mudur bilmiyorum en çok ondan korkuyorum
Teşekkür ederim. Günlük iş yapıyorum sonra çocuğu aşağıda hissediyorum. Gece zor uyuyorum sabaha kadar hafifliyo. Sonra gündüz yine başlıyo. Nstde sancı çıktı ama az. Doktor normal dedi yolldı
Sancı pozisyon değişmekle geçmiyorsa, aşağı doğru sanki birşey çıkacakmış gibi bir baskı varsa, düzenli aralıklarla geliyorsa(10 dk da bir, 15 dk da bir) o zaman tehlike var demektir.
Ben 30. Haftamda lekenle oldum sancım varmış haberim yokmuş. Şimdiki gebeliğimin başında lekelenme oldu ilk bebeğindeki durumu anlattım beni o gözle muaneye aldılar baya ilgilendiler
Sancı pozisyon değişmekle geçmiyorsa, aşağı doğru sanki birşey çıkacakmış gibi bir baskı varsa, düzenli aralıklarla geliyorsa(10 dk da bir, 15 dk da bir) o zaman tehlike var demektir.
Kizlar ben şimdi bişey sorcam. Yumurtlama olayını anlamaya çalışıyorum. Ben şimdi regl oldum kaç gün sürecek bilmiyorum. Doğum kontrol hapı kullanırken 7 gün sürüyordu. Bırakınca nioli yağı yüzünden (öyle olduğunu sanıyorum ) 9a çıktı. Ben geçen ay Mayıs 15te regl olmadan iki üç gün öncesi nioliyi bıraktim. Adet oldum bitti hiç kullanmadım. Sadece enfeksiyon nedeniyle fitil kullandım. Şimdi Haziran 10 yani dun regl oldum. Bu ay net bilemiyorum ama daha kısa süreceğini düşünüyorum reglin.Çocuk düşünüyorum ama 19unda şehir dışına cikacagim. 1ay da annemlerde kalacagim. Yumurtlama yetişir mi o güne? Yoksa bu ayı kafamdan silmeli miyim? Kusura bakmayın. Bunlaru bile burda okurken öğrendim.