• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Hangi bebek bezi?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
molfix bana kalın ve sert geldi, hemen pişik yaptı, elimdeki paketi bitiremedim. primanın israil malı olmasını da bi kenara koyun, çok da sızdırıyor. ben her kakada badisine kadar değiştirmek zorunda kaldım. canbebe eskiden gerçekten beş para etmez bi bezmiş ama geliştirmişler. çok yumuşak ve ince.reklam yapıyomuş gibi oldum ama ben gerçekten kalitesine şaşırdım, beklemiyordum.bir de anladığım kadarıyla bu bezler paketten pakete de değişiklik gösterebiliyor.

molfix bana kalın ve sert geldi, hemen pişik yaptı, elimdeki paketi bitiremedim. primanın israil malı olmasını da bi kenara koyun, çok da sızdırıyor. ben her kakada badisine kadar değiştirmek zorunda kaldım. canbebe eskiden gerçekten beş para etmez bi bezmiş ama geliştirmişler. çok yumuşak ve ince.reklam yapıyomuş gibi oldum ama ben gerçekten kalitesine şaşırdım, beklemiyordum.bir de anladığım kadarıyla bu bezler paketten pakete de değişiklik gösterebiliyor.

ewt bu konuda sana katılıyorum bikaç gün önce molfix aldım allahım aldığıma bin pişmanım çok kötü cırtcırtları tutmuyor berbat bidaha almam benim kızım primada bir problem yaşamadı canbebe çok kötü cırtcırtları hiç esnek değil hagis ise çok pişik yaptı ben bundan sonra prima alacam

selam kızlar bende molfix kullanıyorum ama gecenlerde evy baby aldım kremli olanlardan inanılmaz hoşuma gitti kaka bile yapsa krem kokusu geliyor acayip memnun kaldım tavsiye ederim

canbebeyle başladık 1 yaşına kadar kullandım sonra bez numarası buyudukce bez çok kotu çıkmaya başladı ve sonrasında aşırı derecede pişik oldu bır turlu gecmedı dr bezı değiştırmemı soledı bende evy baby aldım gercekten çok memnunum kremlı guzel bır kokusu var gayet ıyı bu arada huggıes de kullandım oda kotu bana gore bıze ıyı gelmedı

bende canbebe, molfix ve primayı denedim. ama hepsi pişik yaptı. o kadar kötüydü ki bebeğimin bezi kan oluyordu. sonunda premıum care bizi kurtardı. her bebek farklı oluyor, yiğenimde de her bezi denedik sadece babystar pişik yapmadı.

evy babay ,janee & willie ve molfix poşet gibi hiç tavsiye etmem..huggies ve babystar idare eder ama yapıları kaba ve 2-3saati aşınca mutlaka pişik oluyor..primayı yabancı marka olduğu için kullanmak istemesemde diğerleri pişik yaptığı için mecbur kullanıyorum..çünkü birkaç aydır babystar aldım pişik yapıyor ve 15günde 3 pişik kremi bitti,kreme verdiğim parayı sayarsan primayla aynı fiyata geldi..prima gece bağlıyorum 12-13 saat sonra aç hiç pişik yok,gece boyu kalıyor yani..gündüzde 6-7 saat sonra değiş hiç pişik yok..tabi kaka yapınca hemen kokuyor ve değiştiriyorsun o ayrı..

kızlar okudugum kadarıyla nerdeyse herkes prima demiş ama primada bulunan kimyasal maddeler nerdeyse diğer bezlerin hiç birinde yok. bez alırken içindekiler bölümüne bi bakın isterseniz. bebeğim çok hassas cilde sahip ne zaman prima kullansam bebeğimin altı yara gibi pişik oluyor içerdiği kimyasallardan dolayı. pamuklu olan bezleri tercih edin derim ben
katılıyorum arkadaşım bende bu zamana kadar 2 bez kullandım önce primayla başladım sonra bi ara onu bulamadığım için molfix aldım içindekiler kısmına hep dikkat etmişimdir primada 4-5 tane kimyasal yazarken molfixte 2 tane yazıyordu bu dikkatimi çekmişti ama molfix bana sert gelince tekrar primaya geçtim aslında içim rahat değil israil malı onlardan herşey beklenir bilemiyorum

Molfix kullandım pişik yaptı
Hugies kullandım hem çok sert,hem büyük geldi ve kuzularımun poposunu 1 günde pişirdi
Canbebe sızıntı yaptı
Evy baybi eh işte(kokusu çok güzel)
En iyisi prima,şimdi hep prima kullanıyorum.

yenidoğan döneminde molfix kullanmıştım hediye gelmişti birsürü göbek oyuntusu var çok rahat oluyor göbeği düşene kadar zaten o dönem çok sık (nerdeyse saat başı) değiştirdiğimiz için sızdırma yada pişik sorunu yaşamadık. Sonasında hep prima kullandım çok memnunum hiç değiştirmeyi düşünmedim. Aklınızda olsun marketlerde dönemsel kampanyalarla normal fiyatının çok altına alabiliyorsunuz ben süekli takip ediyorum daha hiç normal fiyatına almadım

Back