• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Hangi bebek bezi?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
molfiks bezin içinden de büyük boy tel ataç çıkmıştı birkeresinde; firmayı aradım. Bu ne büyük sorumsuzluk ya bebeğim yaralansaydı, diye estim gürledim. Gen müdürünüzle görüşücem dedim. Özür dilediler ve bir paket bez getirdiler. Ataçlı bezi de geri verdim

:53: :53: Aman Tanrı'm :36: :53:

Son düzenleme:
prima premium care'i tek geçerim, o piyasaya çıkmadan önce prima aktif bebek kullanıyordum ondan da memnundum ama premium care farklı. bezin boş haliyle ağırlığı bile farklı ayrıca sıvı kakayı emme özelliği muhteşem, bir arkadaş petekler iz yaptı demiş... sonuçta kalıcı olarak peteklenmedi o güzel toto annesi... totosu kakalı kalacağına petekli oluversin bir süre ;) bence tabii...
huggies cırt bantlarının kalın kağıt gibi bir malzemeden olması nedeniyle oğlumun kasıklarını çizdi kullanamadık

ben bütün bezleri deniyorum. prima kaliteli bi bez ama israil malı olduğu için bırakmayı düşünüyorum. canbebenin kalitesi primaya çok yakın, ben beğendim. 10'luk paketleri var denemenizi tavsiye ederim

bencede kesinlikle prima:emir_bebek:geçenlerde molfix aldık,primayla aynı numara olmasına rağmen molfix daha büyük ve kalın:20:

anneler selam,
şimdiye kadar canbebe,molfix ve primayıda kullandım, canbebe beş para etmez; çok sert, kalın ve cırt cırtları ii değil.
molfix prima kadar olmasada bayaa iyi.
ama prima en iyisi...
babystardan numune geldi ama bedeni büyük olduğu için deneyemedim daha, görüntü itibariyle molfixe benziyor.
eşimin aldığı yerde prima yokmuş o nedenle molfix aldık.,izmirli anneler eşlerinizi bez almaya gıda çarşını gönderin bezler çok hesaplı, biz ordan alıyoruz...

huggıes kullanıyorum.cok memnunuz.ılk prıma ıle basladık.pişik yaptı baya.3 aydır huggıes kullanıyoruz ve mutluyuz:)

huggıes kullanıyorum.cok memnunuz.ılk prıma ıle basladık.pişik yaptı baya.3 aydır huggıes kullanıyoruz ve mutluyuz:)

benim de elimde huggies var şu an. Ama sık değiştirmeme rağmen kakasını yapınca sızdırıyor:( Bitsin değiştiricem. Demekki popişden popişe değişiyor bezler kardeş:))

primadan gerçekten memnunum ama israil malı old. için değiştirmek istiyorum. molfix denesemmiki? hugiies beğenmemiştim:(

primadan gerçekten memnunum ama israil malı old. için değiştirmek istiyorum. molfix denesemmiki? hugiies beğenmemiştim:(

diğer bezleri bilmem ama ben prima,molfix ve canbebe kullanmış biri olarak, molfixi tavsiye edebilirim, primaya (bana göre) çok yakın kalitede....

molfixide kullandım primayıda. molfix kızımda kızarıklıklara sebep oldu.:19:primada böyle bişey olmadı ve daha yumuşak.o nedenle biz primayla devem ediyoruz.biliyorum israil malı ama keşke bizimkilerde bu kadar yumuşak olsa.çok mu zor acaba aynı kaliteyi yakalamak:44:

kızlar okudugum kadarıyla nerdeyse herkes prima demiş ama primada bulunan kimyasal maddeler nerdeyse diğer bezlerin hiç birinde yok. bez alırken içindekiler bölümüne bi bakın isterseniz. bebeğim çok hassas cilde sahip ne zaman prima kullansam bebeğimin altı yara gibi pişik oluyor içerdiği kimyasallardan dolayı. pamuklu olan bezleri tercih edin derim ben

bencede prima arada molfixe geçiyorum aslında gündüzleri molfix geceleri prima

Back