Bebek Beslenmesi Hangi bebek bezi?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

irmako77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
1.180
5
116
Hanımlar,
Hangi bebek bezinden yana tercihiniz? Bazıları pişik yapıyor gerçekten
Ben en çok tercih edilen hangisi merak ettim

prima ince ve sızdırmıyor

bebeklerim ikiz..8,5 aylık olduk..bir kez bile farklı bez kullanmadım..
PRİMA!!

kızlar bende prima kullandım10ay baktım pahalandı eee ikinciyede hamileyim tasarufa geçmek lazımdı molfix aldım oda prima gibi sızdırmıyo tavsiye ederim memnun kaldımayrıca pişikte olmadı

molfix kullanıyorum ben şimdilik memnunum. prima hariç bütün bezleri denedim ama bitek molfixten memnun kaldım. zaten bunuda beğenmeseydşm primaya geçeçkitim kademe kademe:)

kesinlikle hugges prima sızdırmıyor diyenler benmi yanlışım yav prima sızdırıyor hele geceleri hiç takamıyorum bi paket molfix bi paket prima bi pakette hugges almıştım primanın biteceği günü iple çekiyorum

hugges benimkinin totosunu pişirdi

molfiks bezin içinden de büyük boy tel ataç çıkmıştı birkeresinde; firmayı aradım. Bu ne büyük sorumsuzluk ya bebeğim yaralansaydı, diye estim gürledim. Gen müdürünüzle görüşücem dedim. Özür dilediler ve bir paket bez getirdiler. Ataçlı bezi de geri verdim

Son düzenleme:
bütün bezleri kullanırım h,ç takıntım yoktur.hangisi uygunsa alırım oglumu ole buyuttum simdi kızımıda ole yapıyorm.prıma hugies bazen baybstar canbebe ama en cok hugıes i seviyorum bel bandı cok ıyı

takilmayin, her popo kendi bezini seciyor :)

huggies mavi yesil boyadi oglumun pipisini falan, prima aktif bebek kullaniyoruz, bazen tam oturtamadigimda ( hareketliyse baglarken) sizdirma yasiyoruz, ama genel olarak cok memnunum.

Prima kullandım hep. Yalnız premium careden memnun kalmadım pek. Kakasını yapınca o petekler iz yaptı oğlumun kıçına. Geçenlerde hediye bebek bezi geldi babystar. Bakayım nasıl dedimi, sakın almayın; hiç emici değil, oğlum işedikçe yukarı çıkardı, karnına kadar çiş oldu. Bir de anında pişik başlattı. Bir daha da kimsenin lafıyla iş yapmak yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…