-
- Konu Sahibi xoxzlem_33
jane ödüllü bir marka ben de onun baston modelini gördüm jane unique alıcam oğlum 6 ayını doldurunca. slalom pro biraz pahalı. ama sana jane sonic alabilirsin hem daha uygun fiyatlı hemde 0 aydan itibaren kullanıbiliyor.bebek arabası alacağım. araştırmalarım "jane slalom pro"yu işaret ediyor bana. tek yönlü olması biraz düşündürücü. onun dışında tekerlekleri beni cezbediyor. kaldığım şehrin yolları güzel değil bu arabanın da tekerlekleri büyük yani sürüş konforu başarılı, daha az sarsıntı sağlıyor .
ama pahalı. bu yüzden daha çok irdelemem gerek. o parayı göözden çıkardım lakin oğlumun rahatını gözden çıkarmak istemiyorum. kullanan var mı?
canımcım bende tanıtıcı kataloğu var jane in her iki modelinde de alışveriş sepet var. hatta baston puset tarzı olan ( 6. aydan sonra kullanılan) modellerin birçoğunda bu sepetten yok canım. benim oğluş 6 ayını doldursun hemen alıcam. alma konusunda acele etmezsen yorumumu yazarım tatlım.iki ürünü de inceledim. gerçekten çok kullanışlılar pikolata. hem hafif hem geniş hem de katlanma eyleminin pratikliği çok cezbedici. görmediğim tek şey alışveriş sepeti yok sanırım.
jane slalomun katlanması biraz problemli. çünkü reklam filminde gölgeliğini çıkarmadan katlamıyorlar, o da bi süreç. bi de biraz ağır 8-9 kg.
ben izmirdeyim. burdaki jane bayisi mina bebek ordan modellerine bakmış eşim ben de göreyim diye katalog alıp gelmiş. orda ayrıca çok amaçlı bir mama sandalyesi gördüm Jane Terra Mama Sandalyesi+Oyun Masası bayıldım. büyüdüğünde masa sandalye olarak kullanabiliyor.umarım sabredebilirim :) katalogu nereden temin ettiğini öğrenebilir miyim?