HANGİ AŞI

Hangi aşıyı yaptıracaksınız?

• Sinovac

OY: 14 70,0%
  • Biontech

OY: 4 20,0%
  • Aşı vurulmayacağım.

OY: 2 10,0%

• Ankete Katılan
    20
Biontech yaptırmak istiyorum lakin kızlarımızın eşimin benim alerjik bünyemizde var korkmuyorda değilim lakin en en en Pfizer biontech aşısı. Tabi bize sıra gelirse o da var hakkımızda hayırlısı .

Biontech yaptırmak istiyorum lakin kızlarımızın eşimin benim alerjik bünyemizde var korkmuyorda değilim lakin en en en Pfizer biontech aşısı. Tabi bize sıra gelirse o da var hakkımızda hayırlısı .
Enn enn en iyisi biontech mi demek istediniz eğer öyleyse en iyisi olduğunu düşünmenize neden nedir?

Enn enn en iyisi biontech mi demek istediniz eğer öyleyse en iyisi olduğunu düşünmenize neden nedir?
Sinovac aşısını kullanıp oran veren ülkelerden biride Şişli vaka sayısı ve ölüm sayısı artış gösteriliyor tabi kide önlemlerle önemli ama.. şöyle ki bu hastalığı ya atlattık ya da atlatacağız yani aslında kaçışımıx hiç bir şekilde yok. Şöyleki her yaş grubu için aşılama ne kadar çabuk artarsa hastalığı bir o kadar hafif atlatmamızın oranı yükseliyor.
Biontech İsrail sadece bu aşıyı kullandı ve vaka oranları yok denecek kadar az aşılama oranı da yarı yarıya denebilir. İsrail başka bir aşı vurulması yani covid ile mücadele ölüm seyrinde değil aşılanması ve hastalığı seyretme ile gidiyor. Ülkelerdeki stratejilerin çok önemli tabi ki.
Oranları sıklıkla takip etmeye çalışıyorum çok yorucu kafa karıştırıcı diyorum ya inşallah aşı sırası bize de gelir de sonuç seçmeye kalır

Ülke stratejilerini araştırın derim şu an biz ikinci sıradayız

Ben ve eşim inaktif aşıdan yanayız yerli tercihimiz ama şu aklıma takılıyor
Yerli aşı insanlara vurulmaya başlayıp yaş olarak bize gelene kadar zannedersem 2021 sonunu bulur zannediyorum
Sinovac aşısı neredeyse bir yıldır insanlara uygulanmış aşı olacak yan etkisi şudur budur ortaya çıkar "en azından"
Ama yerli aşı bir yıl farkla insanlara yeni uygulanmaya başlayacak acaba yerli aşı kararımızı sinovac ile degistirsekmi şuan aklımda deli sorular

Çok haklısınız kelin ilacı olsa başına sürermiş benimde aklımda deli sorular. Oyüzden bu konu açtım anket oluşturdum biraz fikir alışverişi yaparız belki özellikle sağlıkçı arkadaşlarla diye

Bana da aşı çıktı ama kararsızım vurulmaya patronum oldu sinovac vuruldu

Sinovac aşısının yan etkileri yok denecek kadar az diyorlar o yüzden yaşlı ve kronik hastalara daha çok öneriyorlar fakat şu da var sinovac aşısı güney afrika mutasyonuna karşı çok etkili değilmiş şuanda ülkemizde en çok ingiltere mutasyonu var ama güney afrika mutasyonu da ingiltere mutasyonu gibi yayılırsa bilmiyorum işimiz zor

Sinovac oldum sinovac istiyordum.
Biontec biraz riskli olabiliyormuş bazı hastalarda
Almanyada ölüme felce sebep olduğu için bu aşıyı almanya elden çıkarmak için bize göndermiş diye dinledim ama bilemeyiz işin aslını tabi de el-alem iyi malını ele vermez diye de bi laf var .

Ben eninde sonunda aşı olunacak diye ongoruyorum
Çünkü yurtdışı seyahatleri aşı pasaportu olmayanlari ülkelerine kabul etmiyor başladı uygulama birkaç ülkede İngiltere ve Suudi Arabistan
Öyle bir zamana gelicezki AVM ve kamu kurumlarina aşısız giremiycez belki bankalara falan

Yine aynı yan etkiler kan pıhtılaşmasi
Bende damar bozukluğu var ilaç kullanıyorum ve kan pıhtılaşma bozukluğu var genetik coraspin kullanıyorum ve böyle haberler duyunca gerçekten çok korkuyorum

Tabi ki en iyisini doğrusunu doktorunuz bilir ama bu astarezenake aşı zaten sıkıntılı bir aşı en başından beri böyle yan etkisi çok daha az olan aşılar olduğuda söyleniyor. Korkmayın her şşeyin bir çaresi var inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…