Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Enn enn en iyisi biontech mi demek istediniz eğer öyleyse en iyisi olduğunu düşünmenize neden nedir?Biontech yaptırmak istiyorum lakin kızlarımızın eşimin benim alerjik bünyemizde var korkmuyorda değilim lakin en en en Pfizer biontech aşısı. Tabi bize sıra gelirse o da var hakkımızda hayırlısı .
Sinovac aşısını kullanıp oran veren ülkelerden biride Şişli vaka sayısı ve ölüm sayısı artış gösteriliyor tabi kide önlemlerle önemli ama.. şöyle ki bu hastalığı ya atlattık ya da atlatacağız yani aslında kaçışımıx hiç bir şekilde yok. Şöyleki her yaş grubu için aşılama ne kadar çabuk artarsa hastalığı bir o kadar hafif atlatmamızın oranı yükseliyor.Enn enn en iyisi biontech mi demek istediniz eğer öyleyse en iyisi olduğunu düşünmenize neden nedir?
Şifa olsun.annem geçen pazar biontech oldu öyle denk geldi
Şifa olsun.annem geçen pazar biontech oldu öyle denk geldi
Çok haklısınız kelin ilacı olsa başına sürermiş benimde aklımda deli sorular. Oyüzden bu konu açtım anket oluşturdum biraz fikir alışverişi yaparız belki özellikle sağlıkçı arkadaşlarla diyeBen ve eşim inaktif aşıdan yanayız yerli tercihimiz ama şu aklıma takılıyor
Yerli aşı insanlara vurulmaya başlayıp yaş olarak bize gelene kadar zannedersem 2021 sonunu bulur zannediyorum
Sinovac aşısı neredeyse bir yıldır insanlara uygulanmış aşı olacak yan etkisi şudur budur ortaya çıkar "en azından"
Ama yerli aşı bir yıl farkla insanlara yeni uygulanmaya başlayacak acaba yerli aşı kararımızı sinovac ile degistirsekmi şuan aklımda deli sorular
Tabi ki en iyisini doğrusunu doktorunuz bilir ama bu astarezenake aşı zaten sıkıntılı bir aşı en başından beri böyle yan etkisi çok daha az olan aşılar olduğuda söyleniyor. Korkmayın her şşeyin bir çaresi var inşallahYan etki krizi büyüyor: Johnson & Johnson aşısı için 'kan pıhtısı' soruşturması
AstraZeneca ile başlayan Kovid-19 aşılarındaki yan etki krizi giderek büyüyor. Avrupa İlaç Ajansı’ndan Johnson & Johnson aşısı için 'kan pıhtısı'...www.hurriyet.com.tr
Yine aynı yan etkiler kan pıhtılaşmasi
Bende damar bozukluğu var ilaç kullanıyorum ve kan pıhtılaşma bozukluğu var genetik coraspin kullanıyorum ve böyle haberler duyunca gerçekten çok korkuyorum
coronada kullanılan ilaçlar hakkında malesef hiç bilgim yok. Kimisi çok iyi gelidiğini hastaneye kimisi daha kötü yaptığını söylüyor okdara kafalar karışıkki