Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım :/ bilemedim nasıl çözülür bu.Cok konustum annemle bu konu hakkinda, her beddua ettiginde karsisina gecip anlattim. Ama her seferinde "sende beni sinir etme " diyor
İnanin suan tek temennim oBir anne bunlari nasil söyler? Aklim almiyor. Sınavıniza çalışın farkli bir ilde kazanin da üniversitenizi beddualardan biraz uzaklasirsiniz.
Ya yemin ederim sana, bugun ki copleri kapinin onune bile atamadim gorur alir diye, evin yukarisindaki konteyira attim. Zaten herseyi de atmadim. Bos posetleri ve plastik kaplarla, bozulmus seyler sadeceAslinda sana bir fikir vereyim bugun olan olmus artik. bundan sonra, eskilerin hepsini birden degil.parca parca at .boylece annen cok farketmez. ben bu iste uzman oldum resmen, anlatsam cop atma sekillerimi inan cok gulersin .hic uzme kendini ayrica sen bir genc kizsin, babana bu eve geleninsanlar beni ayiplar de ve babani arkana al.
annen baya problemliymiş.Kizlar bugun annem evde yokken evi topladim, duzenledim sevinsin mutlu olsun diye, sonra da arkadasima gittim.
Annemle bu diyologlarin gecmesinin sebebide; annem hicbirr seyi atmayan bir tip. Ne bulsa biriktirir ama oyle boyle degil. Kapali balkonumuz var orayi temizledim bugun. Yemin ederim kaplarin icinde bozulmus pekmez, kurtlanmis cevizler, posetler, legenler.. O balkona girilmiyo vallahi. Bide oyle pis kokuyor ki, annem hep boyle ama inanin eve arkadasimi getirmeye cekinir oldum ya, sen topla diyceksiniz. Ben toplayinca da boyle beddualar yiyorum. Elim ayagim baglaniyo, cok uzuluyorum. Bir anne neden evladina boyle laflar soyler ki?
Annemle aramiz cokk cok iyi normalde ama bu beddualari yuzunden ondan sovuyorum artik. Universiteye hazirlaniyorum, ve tek okuyan benim ailemde fazlasiyla istiyor benim okumami, ama bana ettigi beddualara bakin. Sütünü bile haram etti
Benimle utanmadan dalga gectin demeside, ben ona ses kaydi gonderdim , canim annem kizmis mi bana falan diye o. Simdide eve geldim tripli bana baska odaya gecti
Nolursunuz bana bir cozum yolu soyleyin
Babamda annemin bu huyuna cok kiziyo ama oylede yaparsam annemin cok ustune yuklenmis olmazmiyiz, bilmiyorumAslinda sana bir fikir vereyim bugun olan olmus artik. bundan sonra, eskilerin hepsini birden degil.parca parca at .boylece annen cok farketmez. ben bu iste uzman oldum resmen, anlatsam cop atma sekillerimi inan cok gulersin .hic uzme kendini ayrica sen bir genc kizsin, babana bu eve geleninsanlar beni ayiplar de ve babani arkana al.
Arkadaslar psikolojik tedavi demisler ama imkani yok. Yani boyle bisey yaparsam da babam kafayi yer cok uzulurben senin yerinde olsam bir akşam eve gitmem, haber de vermem, telefonumu da kapatırım, gider kalırım arkadaşımda.. o zaman "eve geleme inşallah" bedduasının ne olduğunu anlar annen..
Ne diye arastirabilirimmerhaba,
inan senin için üzüldüm kesinlikle annenin piskolojik sıkıntısı var hatta sende aaştıra bilirsin internette konuyu arat ..babanı ikna et anneni götürsün hastaneye . yoksa senin piskolojin bozulur...
Yani simdi siz tam anlamiyla ne yapmami oneriyorsunuz.Hic birsey olmaz o simdi uzulme triplerine girer ee sizde alttan alirsaniz bunu koz olarak kullanir ayrica oyle kalabalik evde insan ister istemez ruh hastası olur
Tek bir konuda degil ama her konuda boyle annemAynı benim annem benim annemde ben bir şey atınca bana sayar,söver çoğu zaman tek tartışmamızda bu olur ben artık gizli gizli atıyorum atıcaklarımı oda bazen farkediyor bazen farketmiyor farkedince yalana vuruyorum,yedim,sattım,sakladım falan benimde annemin kumaş hastalığı var(dı) allaha şükür bitti ama az çekmedim şuan şeytan kulağına kurşun iyiyiz![]()