hangi alyans güzel içlerinden

3 numarayı cok ama cok begendım
alyansımı değiştiricem öyle bişey bulsam hemen alırım çok tarzmış ..
hangi markanın bu?

ben sarı beyaz altın karışık olanları çok beğeniorum. kullanışlı oluoolar herşeylee

3.alyans çok güzel ama herkes kullanımı zor içine toz girer vs. diyor. O zaman 4.güzel derim ben

beyaz altın gümüş gibi nasıl durur allah aşkına
4. numaraya benzio alyansım hemen hemen.. yanına da tek taşımı takınca ikisi beraber çok güzel durdu gören herkesde bayıldı kullanımı da güzel.. çok rahatsız olurdum yüzüklerden ama bunu rahat kullanıyorum içi oval şekilde dışa doğru hafif bombeli belkide o yüzden.. gerçi tercih meselesi elinde bakman lazım canım ozman karar verebiliosun anca resimle çok zor :)

Son düzenleme:
en son eklediğin iki modelden 2.si
öyle modeller çentiklerinden ötürü ışıl ışıl parlıyor çok hoşuma gidiyor.

bu modeller önceki arkadaşların dediği gibi çabuk çiziliyor ayrıca kalın oldukları için, sürekli kullanılmak için biraz parmakta sıkıntı yapabiliyor kullanan arkadaşlarımdan biliyorum. parmağını kesiyordu arkadaşımın. ben alyansın eski tip sade hafif bombeli olanları seviyorum, kendi arkadaşım da kullandı taşları falan hemen kötü oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…