Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
opuyorumnanaktan hepsi çok güzel ama 5. bence... Ben de taşlı ve kalın alyansları çok seviyorum ama erkekler için olanları çok mu basit duruyo diye de düşünmüyo değilim mirmirmirmir sanırım bu gidişle ( tabi o günleri görebilirsem :sinifsinif: ) ben normal işlemeli alyanslardan alıp yanına da tek sıra halinde taşlı olanlardan takıcam bayanssulusmile
Canım, ben 3 veya 5 diyorum. Ayrıca beyaz altın alyans kullanmanı tavsiye etmem. Çünkü gümüş gibi duruyolar. Bunu beyaz altın kullanan bi çok kişiden duydum. Hepsi pişman. Değiştirmeyi düşünüyolar. Tabii ki son karar senin. Umarım aldığın alyansı hep mutlulukla taşırsın zemuszemus
kesinlikle 3.diyorum diğerleri çizilmeye çok meyilli biraz kullanınca çok yıpranmış duruyo denenmiştir çünkü yapıları aynı diğerlerinin 3.kullanışlı çizilmez hemde yinede sen bilirsin ama:))