hangi alyans güzel içlerinden

ay karar vermek çok zor valla kızlar ya dimi:)

opuyorumnanaktan hepsi çok güzel ama 5. bence... Ben de taşlı ve kalın alyansları çok seviyorum ama erkekler için olanları çok mu basit duruyo diye de düşünmüyo değilim mirmirmirmir sanırım bu gidişle ( tabi o günleri görebilirsem :sinifsinif: ) ben normal işlemeli alyanslardan alıp yanına da tek sıra halinde taşlı olanlardan takıcam bayanssulusmile

Canım, ben 3 veya 5 diyorum. Ayrıca beyaz altın alyans kullanmanı tavsiye etmem. Çünkü gümüş gibi duruyolar. Bunu beyaz altın kullanan bi çok kişiden duydum. Hepsi pişman. Değiştirmeyi düşünüyolar. Tabii ki son karar senin. Umarım aldığın alyansı hep mutlulukla taşırsın zemuszemus

kesinlikle 3.diyorum diğerleri çizilmeye çok meyilli biraz kullanınca çok yıpranmış duruyo denenmiştir çünkü yapıları aynı diğerlerinin 3.kullanışlı çizilmez hemde yinede sen bilirsin ama:))

3. ve 4.yü beğendim cnm ben ama 4.cüyü daha çok beğendim çok kibar ve zarif sade birşey sade seviyorsan 4. olabilir diyorum.

hepsini alsam ne güzel olur değişik değişik takarım dimi kızlar:))))))))

cok begenıom bunları abıem aldık nısanda cokda pahalı yaf

benımkı 120 alındı,

abımın 450 mılyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…