hangi alyans güzel içlerinden

hepsi güzel ama kalın olanlar kullanışlı olmuyo kızlar benim alyansımda enli ve altı sürekli alerji yapıyo evde hiç takamıyorum dışarı çıkarken hemen takıveriyorum parmağıma bide vitrinde güzel görünebilir ama parmakta o kadar hoş olmayabiliyo

offff evet bir kaç kişiden daha duydum ama çok güzel duruyolar yaaaa

4. diyorum..Benim ki ondandı nişanlıydık ayrıldık gerçi..Yine oLsa o modeL aLırım sarıdan nefret ediyorum çünkü

bence 4. çok güzel ve asil diğer modellerin bayan için olanları çok güzel ama erkeklere uygun değil bence boshayallersmile

cnm bencede internetten değilde deneyerek karar verin elde çok farklı duruyor ve eklerinden 4. olan güzel

valla bende kalın alyansları çok seviyorum zaten burdaki fotoların aynısını kuyumcuda denedik hepsi çok güzelll yaaaaa

ben ilk resimdeki beşinciyi beğendim ..çok zarif bence ..kalın alyansı sevmiyorum zaten ...

cnm bnmki son ekledigin gibi tek sıra taş var ama kalınlıgı aynı..malesef ben hiç yüzük kullanmadım bugune kdrrrr sevmiyorum rahatsız olurum hep bide gittik kalın alyans aldık dışarı çıkınca takıyorum sadece evde çıkarıyorum alışamadım 5 ay olduuu nişanlanalı..evlenince belki ince olanlardan alırımmm ..görünüşü çok güzellll bayılıyorum ama rahat takamıyorum:)

birincisi güzelmiş bir de en sonda ki

bence 1 ve 5 güzel.hem beyaz hemde sarı çünkü.benimkide öyle.3. de değişik ama kaba durabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…