Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hande Erçel Diyeti(Güneşin Kızları Selin) 1 Haftada 5 kilo
- Konu Sahibi Efruz22
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Temmuz 2015
- 113
- 44
- 13
- 28
görünüşünüzde çok fark oldu mu acaba ben 64,5 kiloyla başladım bugünArkadaşlar konuyu açıp kaçmış gibi oldum kusura bakmayın vakit bulup sonuçlarını sizinle paylaşamadım diyeti bir hafta yaptım ve 4 kilo verdim65 kilodan 61 kiloya düştüm bu hafta yapmayı bıraktım.Sabahları limonlu su ve içtikten bir saat sonra çorbamı içtim. Çorbalarımı kendim yaptım arkadaşlar, bir kaç hazır çorba yorumu gördüğüm için belirtmek isterim.Elimden geldiğince az yağlı ve az tuzlu çorbalar yaptım.Gün içinde dayanamaz hale geldiğimde işe türk kahvesi(şekersiz) veya kiraz saplı form çayı içtim.Tavsiye ederim çünkü aroması çok güzel ve şekersiz tadı güzel olan nadir çaylardan.
Spor veya yürüyüş yapsaydım daha çok kilo verirdim diye düşünüyorum çünkü bir hafta yatmaktan başka hiçbirşey yapmadım
Sizde durumlar nedir?
inceldiğiniz belli oluyor mu 4 kilo fark etti mi yani
- 18 Eylül 2015
- 5
- 1
- 1
- 28
Kizlar o kadar cok kilo vermek istiyorsaniz diyetisyene gidin guzel program hazirliyor bn gittim 68 kiloydum bana kilolu degilsin dedi program verdi ve gunluk 1 saat yuru dedi spor yapmadan kilo vermek sagliksiz porsiyonumu kuculttum ekmek yag tuz seker ve asitli iceceklerden uzak duruyorum ve suan 63 kiloyum saglikli vermenizi tavsiye ederim hastaliginizda ola bilir.
Kizlar o kadar cok kilo vermek istiyorsaniz diyetisyene gidin guzel program hazirliyor bn gittim 68 kiloydum bana kilolu degilsin dedi program verdi ve gunluk 1 saat yuru dedi spor yapmadan kilo vermek sagliksiz porsiyonumu kuculttum ekmek yag tuz seker ve asitli iceceklerden uzak duruyorum ve suan 63 kiloyum saglikli vermenizi tavsiye ederim hastaliginizda ola bilir.
Haklisin sporsuz vermek cok zor ama okuldan cikinca cok bitmis oluorum araya spor nasil sokucam bilmiorum
Bisey sorabilirmiyim ne kadar zamanda verdin ? Cunku hemen hemen ayni kilodayiz
- 18 Eylül 2015
- 5
- 1
- 1
- 28
Bn 2 haftada verdim halada devam ediyorum corba iciyorum ama yaninda salatada yiyorum yagsiz Ve corba iki kepce corba salata istediginbesini tuket ama yag ve tuzunu kontrol edersen yemekten 1 saat sonrada mutlaka yediklerimi eritmek icin egzersiz yapiyorum evle okul arasinda mesafen fazla uzak degilse Mutlaka yuruyerek gitmelisin ben okula yuruyerek gitmeyi dusunuyorumHaklisin sporsuz vermek cok zor ama okuldan cikinca cok bitmis oluorum araya spor nasil sokucam bilmiorum
Haklisin sporsuz vermek cok zor ama okuldan cikinca cok bitmis oluorum araya spor nasil sokucam bilmiorum
Bn 2 haftada verdim halada devam ediyorum corba iciyorum ama yaninda salatada yiyorum yagsiz Ve corba iki kepce corba salata istediginbesini tuket ama yag ve tuzunu kontrol edersen yemekten 1 saat sonrada mutlaka yediklerimi eritmek icin egzersiz yapiyorum evle okul arasinda mesafen fazla uzak degilse Mutlaka yuruyerek gitmelisin ben okula yuruyerek gitmeyi dusunuyorum
Galiba bi 15-20 dk surebilir aslinda iyi fikir ama nasil yurucemi bilmiorum otobusle geliodum hep.. kaybolmakta istemiyorum ama bi denesem iyi olur
Ama iki haftada bukadar vermen cok iyi! Darisi basima..
- 18 Eylül 2015
- 5
- 1
- 1
- 28
Amin canim birde muzik acip cilginlar gibi oynuyirum yuruyuse aksam cikiyorum ogle yemekten sonra muzik acip cilginlar gibi oynuyorum ve mekik cekiyorum karin bolgem sikilassin diye ☺Galiba bi 15-20 dk surebilir aslinda iyi fikir ama nasil yurucemi bilmiorum otobusle geliodum hep.. kaybolmakta istemiyorum ama bi denesem iyi olur
Ama iki haftada bukadar vermen cok iyi! Darisi basima..
- 18 Eylül 2015
- 5
- 1
- 1
- 28
Benim sinif arkadaslarimda zayif ama biz grup olduk yuruyerek gidiyoruz okula gelirkende yuruyerek geliyoruz onlarda formunu koruyor bide konusarak gittigimizden bi bakmisiz eve yaklasmisiz zamanin nasil gectigini bilmiyoruzAslinda bende iyi besleniorum ama buaralar hic hareket yok.. eve geliyorum birazdan yaparim diyorum bian saate bakmisim gece olmus ama okula yuruyuse kesinlikle baslicam.. sinifimda bi tombik yok hepsi zayif ya
Bizimkilerle cok farkli oturuoruz coguda saten bisikletle geliyo.. bide yeni sinifim bu yeni tanidigim icinmi bilmiorum ama burunlari cok kalkik biraz ama muzik dinleyerekte gidebilirim oda guzel
Pazartesi filan beklemim ben en iyisi simdi ciktiktan sonra bi yurim bakalim nasil olucak
Pazartesi filan beklemim ben en iyisi simdi ciktiktan sonra bi yurim bakalim nasil olucak
- 18 Eylül 2015
- 5
- 1
- 1
- 28
Hmm basarilar ozmn sanaBizimkilerle cok farkli oturuoruz coguda saten bisikletle geliyo.. bide yeni sinifim bu yeni tanidigim icinmi bilmiorum ama burunlari cok kalkik biraz ama muzik dinleyerekte gidebilirim oda guzel
- 3 Ağustos 2015
- 464
- 380
- 18
- 32
Kizlar her hangi bi corbami yoksa belirli bi tarif var mi benimde acil kilo vermem lazim tup bebege baslicam kendi kendime 3 gunde 3 kilo verdim nasi verdim bende bilmiyorum ama daha lazim bi 5 daha versem on numara olacak
Istedigin corbayi icebilirsin bence cok yagli olmamasina dikkat et istersen ama oyle belli bisey duymadim ?
- 3 Ağustos 2015
- 464
- 380
- 18
- 32
Cook tesekkur canim cevap icin hemen basliyom :)Istedigin corbayi icebilirsin bence cok yagli olmamasina dikkat et istersen ama oyle belli bisey duymadim ?
- 3 Ağustos 2015
- 464
- 380
- 18
- 32
Lahana corbasi buldum :) 1 hafta onu denicem :)Bisey deyil :) basarilar ara sira yazarmisin nasil ilerledigini ? Bende mesela kilo verdim ama gene normal yemeye baslayinca aldim..