- 13 Mart 2015
- 4.051
- 8.844
- 158
Canım bende aynı şeyi merak ediyorum ben çorba hastasıyım tam benlik diyet ama hazır çorba olursa çok daha guzel olurArkadaslar hazıe corba olur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bende aynı şeyi merak ediyorum ben çorba hastasıyım tam benlik diyet ama hazır çorba olursa çok daha guzel olurArkadaslar hazıe corba olur mu
Canım bende aynı şeyi merak ediyorum ben çorba hastasıyım tam benlik diyet ama hazır çorba olursa çok daha guzel olur
Cnm ama kalorisi 50 bı hazır corbanınBenim şöyle: Sabah omlet ya da çorba,öğlen kesin çorba,akşam çorba ya da ağır olmayan yemek.
Bu şekilde 3 günde 1 kilo verdim. Eğer her zaman çorba yesem 2 kilo olurdu bence o ama açlığa pek dayanamadığım için böyle oldu artık.
Ben hazır çorba taraftarı değilim açıkçası. Kendi yaptığım çorbalara tuz koymuyorum mesela ama onların içinde oluyor.
Nasıl ogrenebılırızzkı cnmCanım bende aynı şeyi merak ediyorum ben çorba hastasıyım tam benlik diyet ama hazır çorba olursa çok daha guzel olur
Cnm ama kalorisi 50 bı hazır corbanın
Haklısım canım..suan 5 te 5 dıyetı yaaaapıyorm gerco ctesı bıter ptesodee bol corba ıcerıkkkYok kalorisini demiyorum :) Tuz kullanmamaya çalışıyorum çok fazla. Hazır çorbanın içinde de bulunduğu için kendim yapmayı tercih ediyorum. Zaten onların içinde katkı maddesi olmuyor mu? Kimisinin üstünde yok falan yazıyor ama ben pek inanmıyorum :)
Nasıl corbalar yaptn ve ıctın cnmArkadaşlar konuyu açıp kaçmış gibi oldum kusura bakmayın vakit bulup sonuçlarını sizinle paylaşamadım diyeti bir hafta yaptım ve 4 kilo verdim65 kilodan 61 kiloya düştüm bu hafta yapmayı bıraktım.Sabahları limonlu su ve içtikten bir saat sonra çorbamı içtim. Çorbalarımı kendim yaptım arkadaşlar, bir kaç hazır çorba yorumu gördüğüm için belirtmek isterim.Elimden geldiğince az yağlı ve az tuzlu çorbalar yaptım.Gün içinde dayanamaz hale geldiğimde işe türk kahvesi(şekersiz) veya kiraz saplı form çayı içtim.Tavsiye ederim çünkü aroması çok güzel ve şekersiz tadı güzel olan nadir çaylardan.
Spor veya yürüyüş yapsaydım daha çok kilo verirdim diye düşünüyorum çünkü bir hafta yatmaktan başka hiçbirşey yapmadım
Sizde durumlar nedir?
Arkadaşlar konuyu açıp kaçmış gibi oldum kusura bakmayın vakit bulup sonuçlarını sizinle paylaşamadım diyeti bir hafta yaptım ve 4 kilo verdim65 kilodan 61 kiloya düştüm bu hafta yapmayı bıraktım.Sabahları limonlu su ve içtikten bir saat sonra çorbamı içtim. Çorbalarımı kendim yaptım arkadaşlar, bir kaç hazır çorba yorumu gördüğüm için belirtmek isterim.Elimden geldiğince az yağlı ve az tuzlu çorbalar yaptım.Gün içinde dayanamaz hale geldiğimde işe türk kahvesi(şekersiz) veya kiraz saplı form çayı içtim.Tavsiye ederim çünkü aroması çok güzel ve şekersiz tadı güzel olan nadir çaylardan.
Spor veya yürüyüş yapsaydım daha çok kilo verirdim diye düşünüyorum çünkü bir hafta yatmaktan başka hiçbirşey yapmadım
Sizde durumlar nedir?
Kızlar bu çok sağlıksız bir diyet. Bu kız bu diyeti yapmaya kaç kilo iken başlamış, vücudu bu diyeti nasıl karşılamış, başka gıda takviyesi ya da vitamin ilacı kullanmış mı, bunları bilmiyoruz. Bu verdiğiniz kilolar geri alınacak kilolar kapsamında. Hızlı şok diyetlerdense sağlıklı bir şekilde, yavaş ama emin adımlarla zayıflamak daha doğru.
Bence sürekli sıvı alınarak beslenen bir vücut bir süre sonra katı besinle karşılaştığında bunu sindirme sıkıntısı yaşar ya da onu depolayıp yağa çevirmeyi tercih eder. Tabii doktor değilim, varsayımda bulunuyorum.
Onun yerine bedeninizin günde harcadığı kaloriyi hesaplayıp bu kalorinin altında yiyerek ve spor yapıp vücudun kalori ihtiyacını arttırarak etkili ve kalıcı bir şekilde kilo verebilirsiniz.
İlk gün mercimek ve şehriye çorbası yaptım ki midem bulanırsa diğerine geçebileyim diye :) zaten 2 gün aynı menüyü uyguladım daha sonraki 2 gün yoğurt çorbasıyla idare ettim canım.Çorbalar tariflerinde ekstradan hiçbirşey yok lasik çorba tarifi sadece yağını ve tuzunu çok çok az koydumNasıl corbalar yaptn ve ıctın cnm
Ben bu diyeti ayva gobegim gitsin diye denemistim 2 gun dayanabildim ancak insanin beyni uyusuyo ha etkili mi evet ne yalan soyleyeyim etkili ama sagliksiz 2 gun siviyla beslenip yarim kilo veriyorsunuz digelim ertesi gun 2 paket cips yiyin hoop o yarim kilo yine sizde. Hem bu tarz diyetlerde belli bir kilonun uzerindekiler daha cok verim aliyor. Vucudu sasirtmak lazim ki zayiflamaya baslasin.Arkadaşlar Hande Erçel güneşin kızları dizisinden bildiğimiz Selin
İnternette gezinirken röportajına denk geldim ve selin karakterini oynamak için bir hafta sadece çorba ve su içerek 5 kilo verdiğini söylemiş bende deniyeceğim bu hafta sonuçlarını sizinle paylaşırım
bi tanıdığımda 1 veya 2 hafta tam bilmiyorum corba içerek 10 kilo verdi ve sonunda hastanelere düştü çok kötü oldu çok zor iyileşti aldığı nefes batıyodu tavsiye etmiyorum o yüzden şahsen..