Başlarsınız mi nasıl gidiyor
Malesef motivasyona ihtiyacim varsabah kalkinca peynir ekmek gidiyo.. ama yarin kesin basliyorum bu sefer guclu olucam sen yapiyomusun ?
Ay nerdeee ben çorba sevmiyorum midem bulanıyor ama etkili gibi duruyor ise yaradığını bilsem denerim ama
5 günde 5 kilo diye bir konu var ordaki program ile bu kafama yattı ikisini de denicem ona da bak istersen çorba biraz bunaltiyor insanı haklisin bu sicakdaKesin ise yariyodurda ama ne biliyim insanin midesi bulanir hep sivi sey yedikce... Bide bu havada nasil corba icicem onu hic bilmiorum.. denicem ama saten tam bihafta kaldi tatileyazarim kesin deneyimimi
Ben çorba içmeyi aşırı seven birisiyim, hatta şu anda bile içiyorum.Yarından itibaren denemeye başlayacağım, bakalım neler olacak. Umarım faydasını görürüm. Sonucu paylaşırım. (İnşallah olumlu yönde olur.)
Yarin bende basliyorum hayirlisiylakesinlikle paylas hatta hepimize motivasyon olur tek basima yapamicam galiba.. sabah ne dusunuosun corbami yoksa sadece cay filanmi ?
Çok sevindim yalnız olmadığıma
Ben çok sevmiyorum çayı o yüzden yarın bütün günü çorba içerek geçiricem, sen ne düşünüyosun? :)
Oglen aksam corba diye dusunmustum kahvaltiya aklima bisey gelmedi ? Süt nasil olur hem baya sisiriyo aslinda
Bilemedim ki şimdi. Sütü çok içtiğim zaman midem bulanıyo benim.Yeşil çay falan seviyo musun? Onlar da bayağı iyi diyolar ama tatsız tuzsuz geliyo bana
Yesil cay cok ictim zaman kesinlikle uyuyamiorumfena deyil tadi aslinda belki cayi cok bekletmisindir? Ozaman biraz aci oluyo.. bi baslayalim bakalim arkasi gelir insallah eyer isede yararsa hande sagolsun
Olabilir. Bekletince acı oluyo diye biliyorum ben de. İnşalllah kilo veririz ama fazlasını almayız.
Bu çok sağlıksız buraktığınız an fazlası gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?