• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hanımlar lütfen yardım edin 😫😫😫

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Baykussever

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2019
176
83
18
29
Pcos um adet düzensizliği sıkıntım var Geçen hafta çarşamba günü çatlatma iğnesi oldum. Ve üç gündür şiddetli kasık ağrısı ve bacak arama kramp giriyor 😫 kasık ağrımla birlikte beyaz bi akıntım oluyor şiddetli günde dört beş kez iç çamaşırımı değiştirmek zorunda kalıyorum😣 ve dün akşamdan beri inanılmaz bir göğüs ağrısı oluştu dokunamıyorum bile yürürken sızlıyor resmen 🤦🏼‍♀️ Geçen ay 3ünde adet görmüştüm ilaçlarla 🙄 daha bir hafta var adetime ama İnan’ın artık dayanılmaz oluyor ağrılarım adetlerim sancısız geçerdi hiç ağrım olmazdı şimdi böyle olunca panikledim açıkcası 😭 bana bu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏🏻

Yani aslında bu iğneler, yan etkileri vs hiç bilgim yok. Ama iğneden kaynaklı olabileceğini düşünüyorum..

Çatlatma iğnesinden dolayı oluyor göğüs ağrısı, şişkinlik, hassasiyet. Akıntıda yumurtlamadan dolayı oluyor. Yakında geçer.

Yani gebelik belirtileri için erken yani bu kadar yoğun yaşanmıyor büyük ihtimal ilaç ve iğnelerin yan etkisi olabilir yani her ihtimalle kötü birşey yoktur 🥰

Pcos um adet düzensizliği sıkıntım var Geçen hafta çarşamba günü çatlatma iğnesi oldum. Ve üç gündür şiddetli kasık ağrısı ve bacak arama kramp giriyor 😫 kasık ağrımla birlikte beyaz bi akıntım oluyor şiddetli günde dört beş kez iç çamaşırımı değiştirmek zorunda kalıyorum😣 ve dün akşamdan beri inanılmaz bir göğüs ağrısı oluştu dokunamıyorum bile yürürken sızlıyor resmen 🤦🏼‍♀️ Geçen ay 3ünde adet görmüştüm ilaçlarla 🙄 daha bir hafta var adetime ama İnan’ın artık dayanılmaz oluyor ağrılarım adetlerim sancısız geçerdi hiç ağrım olmazdı şimdi böyle olunca panikledim açıkcası 😭 bana bu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏🏻
Bende Perşembe günü oldum 🤗 bende bel ağrısı çok halsizlik var Salı günü şiddetli bir kasık ağrısı oldu geçti şuan sadece şişlinlik basınç var hayırlısı olsun hakkımızda bende 4 de adet günüm inşallah güzel haberler alırız 🙏🥰

Back