• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar her ay çeyrek ya da gr altın alıyoruz

elantim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
haziran bildirim.png
Benzer konu vardı ama biraz sahipsiz kaldı.Bu konu ile ilgileneceğim.Ayın 15 'i önce altın alıyoruz.Altın almak için birikim yöntemlerinide paylaşabilirsiniz.30.06.2016 haziran ayı listemiz.Bildirimi her ayın sonunda yapacağız

Son düzenleme:
Aslında doğru söylüyorsun ama kimsenin parası kalmıyor ay sonuna .O halde biz ay sonunda liste yapalım.Azimli arkadaşları bekliyoruz:halay:Hatta alınan dövizleride yazalım ne dersiniz?

hoşgeldiniz :)) Bence altının düşüş durumuna göre herkes kendi durumunu ayarlasın.Listeyi yapıcam.bu ay sonu almaa başlayalım mı?5 dolarda olsa bi yerden başlamak lazım

Ben de katılmak istiyorum. Bu ay ev taşıma durumu olduğu için belki birikim yapamam ama temmuz 15 itibariyle 1 gram altın da olsa tekrardan başlamak istiyorum.

sen yap o zmn canım listeyi bir diğer topikte her ayın son günü bildirim yapıyoruz. burdada her ayın son günü altın bildirimi yaparız

haziran ayı
katılımcılar çeyrek altın gr altın döviz
elantim
sempatik-kız
yagmur559
kovahatunu
kitappower
301114hkagan
tuuba890
hasatvakti

arkadaşlar bu ayın sonunda birikimlerinizi katagoriye göre yazın ismini yazdırmak isteyen olursa ekleme yapacağım.

Back
X