• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar her ay çeyrek ya da gr altın alıyoruz

hoşgeldin canım .Başka katılımcılar olunca yine listeye ekleyeceğim.Ben yaklaşık bir buçuk aydır bozuk para biriktiriyordum açıkcası sayamadım bile ay sonuna çeyrek alamasam bile o bozuk paralarla dolar almayı düşünüyorum.

topik hayırlı olsun hanımlar. :nazar: ben de internet bankacılığından gram biriktirenlerdenim. fiziki de alıyordum, düğünlük derneklik. elimde birikince ara verdim. onlara emanet gözüyle bakıyorum. :KK48: beni de listeye yazın. bu ay sonunda da bildirim yapacak mıyız? yoksa önümüzdeki ay mı başlanacak? bir de sadece döviz ve altın bildirimi galiba? kolay gelsin:KK66:

topik hayırlı olsun hanımlar. :nazar: ben de internet bankacılığından gram biriktirenlerdenim. fiziki de alıyordum, düğünlük derneklik. elimde birikince ara verdim. onlara emanet gözüyle bakıyorum. :KK48: beni de listeye yazın. bu ay sonunda da bildirim yapacak mıyız? yoksa önümüzdeki ay mı başlanacak? bir de sadece döviz ve altın bildirimi galiba? kolay gelsin:KK66:
altın bu fiyattayken ay sonuna bildirim yapmam çok zor:KK48:

...............................................................png

sağol canım hoşgeldin.Bu ay sonunda bildirim yapacağız bende birikim yapamadım zaten konuyu ay sonuna doğru açtık.İmkanlarınız dahilinde artık ne olursa .dolar euroda olabilir

ALTIN FİYATLARINI TAKİPTE KALALIM..BİRBİRİMİZİ HABERDAR EDELİM.. DÜN ÇOK İYİ BİR FIRSATTI.. DÜNDEN BUGÜNE 1 GR ALTINDA 7 TL KAR OLDU.. NE YAZIK Kİ BEN DAHA DÜŞER DİYE ALMADIM VE ÇOK PİŞMAN OLDUM :(

E elantim canim altin malum simdi yuksek
parasini biriktireni bir tik ✔
altin dusunce biriktirdigi parayi altina cevirincede ikinci tiki koysak ✔✔
Boyle mi yapsak ?

canım dediğin güzel ama grubun içinde dövizde var örneğin ben bu ay birikim yapamadım altın almayacağım ama 5 dolarda olsa almış olmak için oraya yazacağım tabiki duruma bakar canım

ayın 30 unda bildirim yapalım gerçi konu shibi olarak elde var 0.Ama yinede bişeyler almaya çalışacağım.Diğer ay daha ciddi yaklaşacağım şu birikim işine:işsiz:

Back
X