• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar her ay çeyrek ya da gr altın alıyoruz

ALTIN FİYATLARINI TAKİPTE KALALIM..BİRBİRİMİZİ HABERDAR EDELİM.. DÜN ÇOK İYİ BİR FIRSATTI.. DÜNDEN BUGÜNE 1 GR ALTINDA 7 TL KAR OLDU.. NE YAZIK Kİ BEN DAHA DÜŞER DİYE ALMADIM VE ÇOK PİŞMAN OLDUM :KK43:
evet canım ya keşke bende alsaydım o zaman ama maalesef daha düşecek sandım baktım bir günde fırladı

Ben de kaçırdım maalesef gr.düşükken almayı. Biraz daha bekleyeceğim almak için.alacağım miktar az olacak.o yüzden uzun vadeli yatırım için fiyat çok ta sorun olmaz diye düşünüyorum ama yanlışta olabilir bu.

arkadaslar ben bu ay sterlin alacam su an en mantiklisi o gibi duruor altin can yakiot nasil alak bacilar napacaz

Durunnn
Bende katilmak istiyorum fakat altin aldi basini gidiyor:KK34:
Bi tane ayicikli sabir kumbaram var o dolunca bende altin almak istiyorum ama altin fena ucusta:KK42:ne yapsakki

canlar listede adı olmayanlar söylesin ekleyeyim birde bildiriminizi yapın mümkünse bugün.Ben sadece 30 dolar aldım.Altın yüksek birde anca o kadar arttırabildim

Ben bu ay niye böyle oldu bilmiyorum ama hiç atamadım kenara :KK43: önümüzdeki ay inşallah

Back
X