• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamit altıntop

ASENK

kendimi durduracak değilimmm!!
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
1.668
2.309
448
kızlaarrr burda hamit altıntop la tanışmak isteyen biri vardı kim olduğunu hatırlayamadım ortaya yazıorum.kötü bir haberim var ona :1::1:

GALATASARAY’IN YILDIZ FUTBOLCUSU HAMİT ALTINTOP, FEYZA VELİ İLE DÜNYA EVİNE GİRDİ!:52::27::27:

kızlaarrr burda hamit altıntop la tanışmak isteyen biri vardı kim olduğunu hatırlayamadım ortaya yazıorum.kötü bir haberim var ona :1::1:

GALATASARAY’IN YILDIZ FUTBOLCUSU HAMİT ALTINTOP, FEYZA VELİ İLE DÜNYA EVİNE GİRDİ!:52::27::27:

Tanışmış, görüşmüş bile arkadaş , ama o da zaten bişey çıkmayacığını söylemişti. Olsun anı olmuş netice de. Ayrıca maşallah , iyi bir öz güven sonuçta.

.

Tamam çok güzel mutluluklar beyfendiye de, sizdeki bu ilan etme hevesi nedir?
Yani o tanışmak isteyen bayan üzülünce ne olacak?
Üstelik sevinç içeren bir sürü ifade ile de vurgulamışsınız?

hamit değildi ki o tanışmak isteyen arkadaşın ki ibrahim toramandı :10:

ee iste bızım feyza o buraya konu açan feyza o da feyza çatla sen:D

Konuyu bilmiyorum ama burdaki arkadas birini begeniyor sanirim.o kiside evleniyor.sizde burdan bunu ilan ediyorsunuz bu galiba olay.komik olan ne anlamadim.arkadas uzulurse cok mu hosunuza gidicek.

Hamitin evlenmesi arkadasa dert olmus :)
Uzulme canim anliyoruz biz senin derdini;)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Karısı sen kadar sevinmemiştir diye tahmin ediyorum. Bu ne coşku yahu?

O kızı ben de merak etmiştim, açıklamış mı ki?
Böyle çatla da patla havasıyla konu açmanız hoş olmamış bu arada :26: Hem o İbrahim Toraman'dı.

O kızı ben de merak etmiştim, açıklamış mı ki?
Böyle çatla da patla havasıyla konu açmanız hoş olmamış bu arada :26: Hem o İbrahim Toraman'dı.

acıklamadı canım o senin dediğin gs li bi futbolcuydu falan
biz burak diye tahmin etmiştik o bu değil :1::1::1:

Back
X