Hamişliği kafaya takmayanlar/takmayacaklar

Slm merakta bırakmışım sizi kusura bakmayın valla sabah giremedim malum g.müdür buralkarda idi toplantıya gelmişt arkamdan geçiyorlar girip çıkarken o yüzden hiç bulaşmayayım diye gazete bile okumadım..aşılama yapıldı çok kolay ve çabuk geçti fazla anlamadım bile bir yandan ultrasonla takip edip bir yandan aşılamayı yaptı sonrasında 15 dk yattım..progestan verdi 2 hafta kullanıcami bir süre sonra şeker ilacımı bırakıcam ..tekrar çagırdı 2 hafta sonrasına bakalım artık o zamana kadar umarım regl olmam hatta hiç olmam umarım regl olursam zaten daha erken gidecem..

kız neşeeeeeeeeeeeeee... nerelerdesin bakiim sen? iyice ihmal ettin sen bizi.... güzel haberi duydun mu? benssenb hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeee hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
darısı bizlerin başına canımcım, demek ki umutların tükendiği noktada bebişler geliyor hayatım, kafaya takmamamak gerekiyor canımcım... sen de gel artııııııııııııııııııııııııık

Kızlar bu akşam 9-9,5 arası dua saatimiz unutmayalım lütfen:))

günaydııınnn
maviş daha gelmedi kk ya herkes bekliyo merakla

Ben de merakla açtım neti zaten canım..

Okuyorum yetcem şimdi az sabredin kusura bakmayın geç kaldım yazmak için ..

Ne demek canım..

Slm merakta bırakmışım sizi kusura bakmayın valla sabah giremedim malum g.müdür buralkarda idi toplantıya gelmişt arkamdan geçiyorlar girip çıkarken o yüzden hiç bulaşmayayım diye gazete bile okumadım..aşılama yapıldı çok kolay ve çabuk geçti fazla anlamadım bile bir yandan ultrasonla takip edip bir yandan aşılamayı yaptı sonrasında 15 dk yattım..progestan verdi 2 hafta kullanıcami bir süre sonra şeker ilacımı bırakıcam ..tekrar çagırdı 2 hafta sonrasına bakalım artık o zamana kadar umarım regl olmam hatta hiç olmam umarım regl olursam zaten daha erken gidecem..

Şeker hapını neden bıraktırıyor ki, ben de bunu merak ettim. Kız azıcık daha ayrıntılı anlatsana merak ettim nasıl bişi bu aşılama? Canın yandı mı? ay 2 hafta beklicez dualarla inşallah:))

kız neşeeeeeeeeeeeeee... nerelerdesin bakiim sen? iyice ihmal ettin sen bizi.... güzel haberi duydun mu? benssenb hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeee hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
darısı bizlerin başına canımcım, demek ki umutların tükendiği noktada bebişler geliyor hayatım, kafaya takmamamak gerekiyor canımcım... sen de gel artııııııııııııııııııııııııık

Allah be delikafadulden :sm_cool: :hooray: :dance: hihoyyyt nasıl sevindim canım nerden duyayım hiç giremedim ki sınavlardan bugün. Ay acayip sevindim ya. Çok şükür Mevlam'a. İnşallah biz de bu müjdeyi vericez az kaldı kızlar...kaydirigubbakcemile5

evet ablam haklı inş..bizlerede gelecek bebiş..bensenbe bende sevindim çok uzun zamandır bekliyordu.

Canım siz buraya yazmasanız haberim olmaz. Çoğu zaman 2-3 yere bakıp çıkıyorum. Nasıl öğrenmiş? Bugün mü verdi müjdeyi? Tedaviye ara vermişti dimi O da? Ay öbür tarafa bi bakayım ne var ne yok hihoyyyt

biizm kızlar buraya toplanmış bend ebir bakayım dedimyerimseniben

Kızlar çok mutlu oldum ya dualarımıza ve çalışmalarımıza devam. Hamişler siz de dualarınızı arttırın bakalım azıcık daha bize:))

insallah allah tez zamanda hepinizi sevindirsin
6 sene ugrasmis birisi olarak duygularinizi cok iyi anliyorum.
ben suanda dogum icin gun sayiyorum rabbim hayirlisiyla isteyen bekleyen herkese nasip etsin AMIN

ben suanda dogum icin gun sayiyorum rabbim hayirlisiyla isteyen bekleyen herkese nasip etsin AMIN

Amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn canım. Peki sen nasıl buldun bebişi? 6 sene az değil ben 2 senede yıldım. Bize tavsiyelerin varsa dinlemek isteriz canım. Allah sağlık ve hayırla bebişine kavuştursun seni de...

Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım :)
Amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn canım. Peki sen nasıl buldun bebişi? 6 sene az değil ben 2 senede yıldım. Bize tavsiyelerin varsa dinlemek isteriz canım. Allah sağlık ve hayırla bebişine kavuştursun seni de...
Eveeeeeeet varsa tavsiyeler bizim için iyi olur değil mi canımcım?

of Filizcim ya biz ne zaman müjdeyi vericez hayırlısıyla, iyiki de takmıyorum dimi?:))kaydirigubbakcemile3

Kuzum Rüzgar Güzeli sen test yaptın mı? Kızlar ben birkaç gündür çok hastayım, alttan üstten gidiyor. Okuldan izin de alamıyorum işler çok yoğun. Allah sonumu hayretsin....

neşecim geçmiş olsun hayırdır üşüttün galiba aman dikkat diyeyim..bu tempoya havalarda soguk nedir anacım bu hep yogunsun sen iki laf bile yapamaz olduk eskiden daha çok yazışırdık..

Sorma Mavişim ya felaket durumdayım, sanırım burda salgın var. Felaketim hiçbirşey yiyip içemiyorum, midem kabul etmiyor. Yatsam biraz toparlanıcam işlerde öyle yoğun ki biryere kıpırdayamıyorum, arkadaşlardan biri izinli diğerinin de başka işleri var. Felaket durumdayım. Bugün doktora çıkabilirim ama ilaç da almak istemiyorum. Anlarsın bu durumu. Senin kan testine ne kadar var canım, merakla bekliyorum. Sen 1. Takımdan ayrıldın mı? Ya ayrılmasana bak ben bile kilo alıp durduğm halde ayrılmıyorum..

neşecim geçmiş olsun dikkat et kendine sağlık çok önemli gerisini boşver

neşecim geçmiş olsun dikkat et kendine sağlık çok önemli gerisini boşver

neşecim geçmiş olsun hayırdır üşüttün galiba aman dikkat diyeyim..bu tempoya havalarda soguk nedir anacım bu hep yogunsun sen iki laf bile yapamaz olduk eskiden daha çok yazışırdık..

Çok teşekkürler kızlar. Bakalım önce bu hastalığı atlatayım hayırlısıyla şuanda hiçbirşey yapmak canım istemiyor..Siz nasılsınız? Neler yapıyorsunuz? Bulcuk bebiş nasıl?

Kuzum Rüzgar Güzeli sen test yaptın mı? Kızlar ben birkaç gündür çok hastayım, alttan üstten gidiyor. Okuldan izin de alamıyorum işler çok yoğun. Allah sonumu hayretsin....

canikom benim kırmızılar dün geldi... biter bitmez çalışmalara başlayacağız inşallah :eek: bakalım hayırlısı olsun... sağlıklı bir gebelik olacaksa hamile kalayım, yok yine sağlıksız olacaksa kalmayayım diye dua ediyorum... hakkımızda hayırlısı olsun inşallah... bu arada geçmiş olsun canımcım, diğer topikte sana kızdım kendine dikkat etmiyorsun diye, burada bir şey söylemeyeceğim artık... hadi yırttın yine kaydirigubbakcemile3

canikom benim kırmızılar dün geldi... biter bitmez çalışmalara başlayacağız inşallah :eek: bakalım hayırlısı olsun... sağlıklı bir gebelik olacaksa hamile kalayım, yok yine sağlıksız olacaksa kalmayayım diye dua ediyorum... hakkımızda hayırlısı olsun inşallah... bu arada geçmiş olsun canımcım, diğer topikte sana kızdım kendine dikkat etmiyorsun diye, burada bir şey söylemeyeceğim artık... hadi yırttın yine kaydirigubbakcemile3

Canım hayırlısı olsun hakkımızda. Canım diğer topik öyle hızlı ilerliyor ki yetişemiyorum. O yüzden buraya yazıyorum. Çoğu zaman okuyamıyorm bile. Son günlerde de hem işler yoğun hem de dakka başı lavaboya gidince hiç giremez oldum. Canım sen tüp bebek için nereye gideceksin? Bu konuda çok iyi araştırma yap. İnşallah hepimiz hayırlısıyla anne olucaz bugün cuma dua edelim hepbirlikte..

Günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hihoyyyt
nasılsınız kızlarrrrrrrrrrr ben bayadır giremedim bu topiğe yaaa affınıza sığınıyorummmm
neşecim sen bu topiktesin sürekli daha yavaş ilerliyor diyemi acaba
bu arada diğer tarafta bende yazmıştım sana canım hatta fırça atmıştım o yüzden filiz abla gibi burda bişi demicem bende kaydirigubbakcemile3
eeee neşe anlat bakalım nasılsın ne var ne yok herşey yolundamı???

Günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hihoyyyt
nasılsınız kızlarrrrrrrrrrr ben bayadır giremedim bu topiğe yaaa affınıza sığınıyorummmm
neşecim sen bu topiktesin sürekli daha yavaş ilerliyor diyemi acaba
bu arada diğer tarafta bende yazmıştım sana canım hatta fırça atmıştım o yüzden filiz abla gibi burda bişi demicem bende kaydirigubbakcemile3
eeee neşe anlat bakalım nasılsın ne var ne yok herşey yolundamı???

Canım evet burası daha yavaş ilerliyor ve diğerini takip etmek zor geliyor bana. Fırçalarınızı okumayacağım işte bana ne bana ne şakkıdı. Canım sen nasılsın? Bebişin keyfi nasıl? Ben bugün daha iyiyim şükür, bir sürü iş var yetişecek ben burdayım hala, offff offfffff delikafadulden ......

X