Hamişliği kafaya takmayanlar/takmayacaklar

neşemeşecim gitti galiba bende senin gibi 33 yaşındayım canım.

Ne güzel maşallah sen ikinciye uğraşıyorsun ama ben daha 1. ye. Arada gelip bakarım canım, buralarda olurum yani. Yaşıtım birini bulmak çok hoşuma gitti. Canım bebiş dışında neler yapıyorsun? Örgü dantel, ne çeşit uğraşların var? Mesela ben yemek yapmayı çok severim yemeyi de tabi:)) kilomdan da belli

Lavinyaa hoşgeldin inş sende ikinciyi bulursun bizde ugraşıyoruz 1.ye. Kaç yaşında hamile kaldın..

Kızlar az snra sınavlarım başlıyor ve öğleye kadar devam sonrasında toplantım ve doktora dersim var. Bugün pek aranızda oalmayacağım. Dua listemizle ilgilenirseniz çok sevinirim. Akşama da randevumuz var unutmayalım hep birlikte birbirimize dua edicez 9-9,5 gibi inşallah. Hepinizi kocaman öpüyorum....

Kızlar az snra sınavlarım başlıyor ve öğleye kadar devam sonrasında toplantım ve doktora dersim var. Bugün pek aranızda oalmayacağım. Dua listemizle ilgilenirseniz çok sevinirim. Akşama da randevumuz var unutmayalım hep birlikte birbirimize dua edicez 9-9,5 gibi inşallah. Hepinizi kocaman öpüyorum....

güanydın canım
sınavlarında ve derslerinde başarılar
akşam için hazırım

Başarı dileklerin için teşekkür ediyorm bol dua edin canım. Dua listesi size emanet...Allah'a emanet olun. Güzel haberlerini bekliyor olucam İnşallah...

Elinden geldiğince Perşembe gecesi dua edecek gönüllüler:
1-nesemese
2-mavideniz
3-bulcuk
4-ceren54
5-lavinyaaa
6-arifyvz

Yok mu başka gönüllü?

bu topiğe kopyaladım burdan bulması daha kolay :))))

Günaydın kızlarrrrrrrrrr
neşecim sana başarılar diliyorum tatlım herşey gönlünce olsun inşallah
akşama bir sürü iş var umarım fırsat bulur iyi olur ve bende kuran okuyabilirim bitanem...
yine yazarım burayada gelirim kızlarr....

günaydın...ceren sen kuran biliyormusun..bende biliyorum ama düzenli okuyamıyorum valla bazen gerilemeye başladım diye üzülüyorum ..

Elinden geldiğince Perşembe gecesi dua edecek gönüllüler:
1-nesemese
2-mavideniz
3-bulcuk
4-ceren54
5-lavinyaaa
6-arifyvz

Yok mu başka gönüllü?
bu topiğe kopyaladım burdan bulması daha kolay :))))

Saolasın canım.. Hadi kızlar vakit az kaldı...

Günaydın kızlarrrrrrrrrr
neşecim sana başarılar diliyorum tatlım herşey gönlünce olsun inşallah
akşama bir sürü iş var umarım fırsat bulur iyi olur ve bende kuran okuyabilirim bitanem...
yine yazarım burayada gelirim kızlarr....

Çok sevinirim canım. hepinizden Allah razı olsun...

günaydın...ceren sen kuran biliyormusun..bende biliyorum ama düzenli okuyamıyorum valla bazen gerilemeye başladım diye üzülüyorum ..

Canım ne güzel fırsat işte hepimize, biraz manevi eksikliklerimizi tamamlarız hem dualarımızla birbirimize destek olucaz. Hadi ben dua etmeye gidiyorum kızlarr.....

kuranımı okudum sonucumu öğrenmek için hastaneyi aradım veeeeeeeeeeeeeee pozitif 338,7
hamileyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm

kuranımı okudum sonucumu öğrenmek için hastaneyi aradım veeeeeeeeeeeeeee pozitif 338,7
hamileyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm

Canım duydum hem de perşembe tam 9da mesaj attın ya öbür topiğe hatta ordan hemen seni tebrik ettim galiba heyecandan göremedin canım (Bakınız sayfa 1284:) hatta sen de cevap yazmışsın bana). Öyle çok sevindim ki yanımda eşim vardı, bir arkadaşımız daha müjde verdi diye ona bile söyledim. Canım çok ihtiyacımız vardı bu güzel habere, şimdi senin bize daha çok du etmen gerekecek ama:))
Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin tatlım, oh be var mı başka güzel heber? Maviş sen en durumdasın? Ben perşembe 9'dan beri nete giremedim bu haftam da epey yoğun olacak çünkü sınavlarım var. Sonra rahatça muhabbet edebiliriz kızlar. Bu arada benim adet hala az da olsa geliyor, anlamadım ben bu işten hiçbirşey. Neyse mutluluğumuzu gölgelemeyeyim. Oh be nerde kutlama pastamız kız Burcu? :sm_cool::hooray::teytey:kaydirigubbakcemile5:asigim:

Son düzenleme:
Kuzum Bulcuk bu çekirdek içi ne zaman 5 haftalık oldu? Maşallah ya, epey hızlı başlamışsınız:))

Kuzum Bulcuk bu çekirdek içi ne zaman 5 haftalık oldu? Maşallah ya, epey hızlı başlamışsınız:))

kaydirigubbakcemile3 ben yarın doğururm bu hızla gidersem
canım netteki hesaba göre böyle ben daha bilmiyorum haftamı o yüzden tavkmime hiç dokunmadım işallah hafta sonu öğrenicez :Saruboceq: kesin öğrenince takvmimide düzenlicem

evet mavicim valla liste gerilerde neşede gelmiyor artık :çok üzgünüm:

X