Hamişliği kafaya takmayanlar/takmayacaklar

evete ya yine gerilere kaçmış bulup getirdim..hadi burcum inş keseyide görürsünüz kısa zamanda.cuma mı gidecektin?

sayfayı güncel tutayım dedim ..neşe nerelerdesin kuzum sende yoksun sayfa gerilere gitmiş..

Mavişim haklısın bu aralar giremedim. Bu hafta derslerimin son haftası bu dönem için, sınavlar, ödev teslimleri, sunumlarım derken öyle bir koşuşturuyorum ki üstüne akşamdan beri korkunç bir baş ağrısı ve gözlerim sancıyor. Tüm gece çeşme gibi gözyaşım aktı. Kızlar bu dersler sağlığımı bozdu. Bugün işe bile gidemedim. Dinlendim biraz. Bu akşam tekrar ödevlere başlayacağım inşallah ama ekrana zor bakıyorum. Ne olur dua edin. Yüzümün akıyla en yüksek notlarla ve sağlıkla hayırlısıyla geçeyim şu derslerden. Yok kızlar benim yaşım iyice ilerlemiş bunu anladım son günlerde. Hemen bebiş işine hız vermeliyim inşallah. Dün bir arkadaşım doğum yaptı, kızımız var maşallah. Sözde bugün ziyarete gidecektim ama kendime güvenip trafiğe çıkamadım. Kızlar yoksa nazar mı değirdiler arkadaşınıza? Dua okuyun bakalım baş ağrım geçecek mi? Hepinizi çok özledim. KOcaman sımsıkı sarılıp öpüyorum iyi yürekli hatunlarrrrrŞeniz

kaydirigubbakcemile3 ben yarın doğururm bu hızla gidersem
canım netteki hesaba göre böyle ben daha bilmiyorum haftamı o yüzden tavkmime hiç dokunmadım işallah hafta sonu öğrenicez :Saruboceq: kesin öğrenince takvmimide düzenlicem

evet mavicim valla liste gerilerde neşede gelmiyor artık :çok üzgünüm:

Canım dua et bize de biz de bu listeleri hayırlısıyla hazırlayalım inşallah. Haftasonu güzel haberlerini bekliyor olacağım yaramaz annecik kaydirigubbakcemile3

Bu arada Mavişim sen de benim gibi adet olmuşsun. Canım hiç takmıyoruz biliyorsun. Biz elimizden geleni yaptık mı? Allah'a güveniyor muyuz? Bitti. Sen söyle bakalım yarın en az kaç g gidecek:)) unutma yarışımız var...

neşecim hoşgeldin nasısın

Hoşbuldum canım, felaket baş ve göz ağrısı haricinde gayet iyiyim şükür, dualarınızı bekliyorum...Çok kalamayacağım, buraya gözkulak olmanız çok hoşuma gitti, sakın sen de hamiş olup bizi terkedenlerden olma yoksa ağlarız bak senağlama

neşecim geçmiş olsun dikkat et kendine bu ne hız kuşum huu kime diyorum hani dikkat edecektin kendine..?? kimse ugramamış buralara..

Kızlar günaydıııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn,
Hepinizi çok seviyorummmmmmmmm...
Kızlar bugün 11de dersim ödev sunumum var, ne olur dua edin hayırlısıyla yüksek notlar alayım.. Vaktim olursa yeni doğum yapan bir arkadaşıma gidicem inşallah..Bu arada dünkü baş ve göz ağrımın sebebi ortaya çıktı. Akşam eşim gelince okuttum tak diye kesildi maşallah. Ölücem sandım kızlar ya resmen kemiklerim sızladı..Aman hepiniz kendnize dikkat edin çok. Yarın da ödev teslimlerimin ardından derslerim bitiyor inşallah bu dönemlik..Bol bol sohbete gelicem artık inşallah. Dua edin hayırlısıyla atlatayım sağıkla bu günlerimi..
Maviişşşşşşşş nerdesinnnnnnnnn??? Hadi kilonu bildirsene, ben çok verememişim ama almadığıma şükrettim onca oturmaya rağmen..

Kızlarrrrrrrrrrr perşembe akşamı dua etmeyi unutmuşum ben derslerden. Dua edeniniz oldu mu????Mavişim yarın açarsan sana biişey gönderecektim unutturma bana:))

neşe ne yalan söyleyeyim benim aklıma bile gelmedi o gün biraz başım agrıyordu birde görümcemlere gitmiştik 22 de çıktık ordan ..eve gelince etrafı toparla derken geç yattım zaten hafta sonu misafirim var..sen ne yaptın cnm ya ben giremedim msn ye geçenlerde gördüm yazını ama bir daha giremedim zaten o an sende online degildin soramadım ..

Canın saolsun bitanem. Kızlar benim derslerim bitti çok şükür şimdi atkımdan anneme örüyorum , atkı ören başka kimse var mı? Gene geldi ören bayanınız:))

Günaydıııııııııııııııınnnnnnnnn fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bugün nasılız? Az sonra öğrencilerin bütünleme sınavına giricem akşama yoklama var ona göre:)) bakalım kimler kafaya takmış kimler takmamış:)) hamişler hariç tabi onların görevi sadece bebişlerine kendilerine iyi bakmak ve bize dua etmek...Hepinizi çok seviyoruuuuuuuuuummmm....

Neşecim sonunda geri döndün demek valla derslerin den sen giremiyordun sen yoksun diye bizde girmiyorduk..bende bu ay daha umursamaz gibi görüncem gibi şuanda çok takmıyorum inş devamı gelir..ee sen devam örgüye..bende kitap okuyorum cnm işte ögle arası bazaen iş çıkışı eşimi beklerken iyi oluyor..bende örgüye degil kitaba sardım anlayacagın..

Neşecim sonunda geri döndün demek valla derslerin den sen giremiyordun sen yoksun diye bizde girmiyorduk..bende bu ay daha umursamaz gibi görüncem gibi şuanda çok takmıyorum inş devamı gelir..ee sen devam örgüye..bende kitap okuyorum cnm işte ögle arası bazaen iş çıkışı eşimi beklerken iyi oluyor..bende örgüye degil kitaba sardım anlayacagın..

Ne okuyorsun? Ben de okumak istiyorum çok mu güzel? Ne çeşit? Yazarı kim? Ay ben bu hafta hiç kitap okumayacaktım ama:))

Günaydııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz????????????? Herkes kafaya takıp burayı unuttu galibaaaaaaaa...Ceren kız hiç sesin çıkmıyor? İyi misin? Bulcuk? Entelliye? Maviş? İsmi şuanda aklıam gelmeyen herkes hatırlatın kendinizi:))
kızlar ben dün eşime E vitamini, selenyum ve çinko hapı aldım. Akşam tekrar keçiboynuzuna başladım inşallah. 1-2 haftadır da şeker hapım bitmişti yoğunluktan yazdıramıyordum bugün onu yazdırıcam inşallah. Siz neler yapıyorsunuz?
Mavişin yüzünden canım kitap okumak istiyor. Evde bir sürü okunacak kitap var ajma benim canım istemiyor. Şöyle ilgimi çekecek bişey bulabilsem:KK43:(
Kimler burda ? Yoklama alıyorum. :))

Maviş yarın aşılaman mı var? Canım Allah rastgetirsin yarın sana özellikle dua edicem inaşşal Rabbim çabalarını boşa çıkarmaz. Yarın abbamın doğum günü, inşallah senin de bayramın olur:))

Maviş aşılaman nasıl geçti? Çok dua ettim inşallah hayırlı güzel haberlerini alıcaz bu ay:)

X