neşecim cuma akşamı deyince aslında perşembe akşamı oluyor yani yarın akşam
perşembeyi cumaya bağlayan gece genelde ben o geceler okurdum kuranımı hep. bu yüzden cuma akşamı deriz. aslında perşembe akşamıdır cumaya bağlanan gece olduğu için böyle denir kuzum...
evet bendesenin gibi yapıyorum perşmeb akşamları fırsatım oldukca okurum
merhaba arkadaşlar, neşemeşe arkadaşımızın tavsiyesi ile aranıza katılıyorum. Hepinizi kocaman öpüyorum.
Merhaba arkadaşlar, benim 1 tane oğlum var ve şuan 2. ciyi istiyorum. Bende hepimiz için perşembeyi cumaya bağlayan akşam dua edeceğim. ALLAH isteyenlere bebek versin. O güzel duyguyu isteyenlere tatdırsın inşallah.
neşecim canım sen bu mevzuyu diğer topikte açsan ya güzelim orası daha kalabalık tatlım ne dersin?
lavinyaaa hoşgeldin aramıza
Allah bağışlasın yavrunu tez zamandada kardeş gelsin işallahh :)))
Merhaba arkadaşlar, benim 1 tane oğlum var ve şuan 2. ciyi istiyorum. Bende hepimiz için perşembeyi cumaya bağlayan akşam dua edeceğim. ALLAH isteyenlere bebek versin. O güzel duyguyu isteyenlere tatdırsın inşallah.
Neşemeşe cim benim 5 yaşında oğlum var. Canım ben hamile kalmak için birşey yapmadım. Korunmadığım an hamile kalmıştım. Ama bir arkadaşım 3-4 ay hamile kalamamıştı. Doktor ilişkide belinin yani poposunun altına yastık koymasını ve ilişkiden sonra yarım saat yerinden kalkmayarak ayaklarını duvaraya koyarak beklemesini söylemiş. Bu şekilde uyguladıktan sonra hamile kalmıştı. Benim oğlumdan sonra 1 düşüğüm oldu.
Kızlar bu lekeler yüzünden doktorumu arayayım mı? Bugün gene gelmiyor? Anacım pedlerim bitti hala ne olduğum belli değil :)) eşim arama dedi ama gizlice arasam mı? ay birden aklıma geldi
ara nesecim neden olduğu hakkında bi bilgin olur canım eşin niye arama dediki