Hamişliği kafaya takmayanlar/takmayacaklar

Hoşgeldin mavişim. Sadece ellerimizi semaya kaldırıp içimizden geldiği gibi hepimiz için dua edeceğiz. Bir şart yok, yapamayabiliriz de ama çok istiyorum topluca bir yürek olmayı canım.

evet bendesenin gibi yapıyorum perşmeb akşamları fırsatım oldukca okurum

Tamam işte kızlar hep birlikte mesela 9,5 gibi hem yatmamış oluruz hem tüm dünya işlerimiz hemen hemen biter, yapacağımız şey bize kalmış ister Kur'an okuruz ister ellerimizi göğe açar Mevlam'a dualar ederiz. sadece hamiş kalmak isteyenler için değil, hamişlerimize de hayırlı ahmilelikler ve doğumlar için....Ne diyorsunuz? Birlikten kuvvet doğar ve biliyorsunuz bir kişinin diğerinin arkasından ettiği dua kesinlikle kabul oluyor, kaldı ki biz birbirimizi hiç tanımıyoruz bile. Hiçbir çıkarımız menfaatimiz yok ve günahsız tertemiz dular olacak inşallah. Ben varım inşallah. Saatlerimizi kurar o vakitte duamızı ederiz ne dersiniz?

Dua edecekler grubu olsun bizimki de:
1- nesemese

merhaba arkadaşlar, neşemeşe arkadaşımızın tavsiyesi ile aranıza katılıyorum. Hepinizi kocaman öpüyorum.

Merhaba arkadaşlar, benim 1 tane oğlum var ve şuan 2. ciyi istiyorum. Bende hepimiz için perşembeyi cumaya bağlayan akşam dua edeceğim. ALLAH isteyenlere bebek versin. O güzel duyguyu isteyenlere tatdırsın inşallah.

neşecim canım sen bu mevzuyu diğer topikte açsan ya güzelim orası daha kalabalık tatlım ne dersin?

lavinyaaa hoşgeldin aramıza
Allah bağışlasın yavrunu tez zamandada kardeş gelsin işallahh :)))

merhaba arkadaşlar, neşemeşe arkadaşımızın tavsiyesi ile aranıza katılıyorum. Hepinizi kocaman öpüyorum.

Canım hoşgeldin. Güzellikler safalar getirdin:))a.s.

Saolasın desteğin için canım.

neşecim canım sen bu mevzuyu diğer topikte açsan ya güzelim orası daha kalabalık tatlım ne dersin?

Çoktan yazdım bile:)) hehe sizi de zoraki alıcam dua listeme, cebren ve hile ile...

lavinyaaa hoşgeldin aramıza
Allah bağışlasın yavrunu tez zamandada kardeş gelsin işallahh :)))

Bulcuk amin canım da teyze de olmayı bekleyenler var burda biliyorsun peşindeyim seni bunaltıp test yaptırana kadar canım:))

Perşembe gecesi dua edecekler grubu:
1-nesemese
2-mavideniz
3-bulcuk
4-ceren54
5-lavinyaaa

süper kızlar şimdiden 5 duamız ve duacımız var inşallah. öbür topikten de birkaç kişi bulabilirsek süper olur inşallah. Zaten herzaman da bir olmaz. Elimizden geldiğince birlikte dualar edicez o kadar...

Hoşbuldum arkadaşlar,

Ben dün kadınlarkulubunda bir forumu baştan sona okudum ve bazılarınızı tanıyorum sayılır aranızda. Hep merakla sonuçları takip ettim. Sizlerle olduğum için çok mutluyum.

Canım oğlun kaç yaşında? Tecrübelerin bizim için değerli, nasıl hamiş kaldın, neler yaptın nasıl bir histi? Biraz paylaşır mısın?

Neşemeşe cim benim 5 yaşında oğlum var. Canım ben hamile kalmak için birşey yapmadım. Korunmadığım an hamile kalmıştım. Ama bir arkadaşım 3-4 ay hamile kalamamıştı. Doktor ilişkide belinin yani poposunun altına yastık koymasını ve ilişkiden sonra yarım saat yerinden kalkmayarak ayaklarını duvaraya koyarak beklemesini söylemiş. Bu şekilde uyguladıktan sonra hamile kalmıştı. Benim oğlumdan sonra 1 düşüğüm oldu.

geçmiş olsun canım. Ben bu yastık meselesi yüzünden yastıkla uyuyakaldım defalarca ve belfıtığı oldum ama hamiş olamadım, bence bunlara hiç gerek yok. Kaç yaşındasın canım? Ben 33 sanırım yaşla da ilgili kolay hamiş kalmak. Canım bizim sıkça takıldığımız bir başka topiğimiz daha var orada muhabbet daha koyu oraya da gel, bakıp sana adresini vereyim. Oğlunu da Allah sizlere bağışlasın en güzel annesin inşallah biz de bu duyguları hayırlısıyla tadacağız.

Kızlar bu lekeler yüzünden doktorumu arayayım mı? Bugün gene gelmiyor? Anacım pedlerim bitti hala ne olduğum belli değil :)) eşim arama dedi ama gizlice arasam mı? ay birden aklıma geldi

Kızlar bu lekeler yüzünden doktorumu arayayım mı? Bugün gene gelmiyor? Anacım pedlerim bitti hala ne olduğum belli değil :)) eşim arama dedi ama gizlice arasam mı? ay birden aklıma geldi

ara nesecim neden olduğu hakkında bi bilgin olur canım eşin niye arama dediki

Aradım Cerencim sabah akşam duphaston kullan dedi. Bu hap ne işe yarıyordu ya?? Hatırlayan var mı?

Canım KK'de biraz araştırdım ve hem adeti düzenliyormuş hem de hamilelik varsa düşüğü engelliyormuş. Rahim duvarını destekliyormuş. Kullansam mı? Adet olacaksam zamanında gelsin dimi ama?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…