- 25 Şubat 2015
- 2.393
- 1.396
merhaba tanıdıgım yada yeni tanışacağım arkadaslar hamişlerim bekliyorum ben pzts 12 haftalık olucammm sizler kaç haftalıksınız acaba ? C CilekRecelim senide bekliyorum cnm bnmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekleyebileceğimi sanmıyorum canm zaten ödüm kopuyo bebeğim gidecek diye o yüzfen haftaya giderim ben yine 6 dakika sonra 3+6olucaz bizde ne kadar küçüğüz daha bu değer ultrasona göre değişir mi?C CilekRecelim m cnm bnm bence 7 haftalık falan olunca gitsen bnm gibi hem keseni hemde rahatlıkla kalp atışlarını duyabilirsin ama sen bilirsin derim ayrıca idrarını tut muayeneden önce çünkü kese daha net görünürrr tecrübe cnmm
ewet bazen ultrasonda senin tahmin ettipin tarih gibi olmuyor cnm bnm bnm kini dr bir gün eksik bildi zaten ultrasonda çıkıyor sat girincee
Canim sakin sakin :) rabbim kismet edecek insallah oyle dusun sakin stres yapma kendine allaha emanet bebegini...Bekleyebileceğimi sanmıyorum canm zaten ödüm kopuyo bebeğim gidecek diye o yüzfen haftaya giderim ben yine 6 dakika sonra 3+6olucaz bizde ne kadar küçüğüz daha bu değer ultrasona göre değişir mi?
İki lafımdan biri o zaten bebeğimi hep Rabbime emanet ediyorum inşallah o emanetçilerin en güzelidir☺☺Canim sakin sakin :) rabbim kismet edecek insallah oyle dusun sakin stres yapma kendine allaha emanet bebegini...
Allaha emanet ol diyerek ayrildigin birini tekrar gormeden olmezmis kimse... sende onu allaha emanet et insallah yolunda gidecek hersey:)
Alışman bi müddet sürer canım bende daha yeni yeni alışıyorum hamile olduğuma hareketlerini hissedince tam alışrz herldeKafamı kurcalayan bişey var hala hamileliğimin şokundayım sanki hamile değil de kendimi hamile gibi görüyormuşum gibi geliyor normal mi bu olsun diye yırtındım oluncada böyle olmam tuhaf geldi bana nedense
Çok korkuyorum zaten dün kan sonuvum 329.6 çıktı ben dr p.tesi çağırır bidaha yaptırır heralde diyodum bi önceki öyle olmuştu çünkü tutunup tutunamayacağına bakalım bi demişti (hem başka bi dr du hemde değerim buna göre çok düşüktü) ama dr gününe göre değerin çok güzel dedi haftaya cumaya gün verdi keseye bakacak o güne kadar bişey olacak korkusu içimi yiyoAlışman bi müddet sürer canım bende daha yeni yeni alışıyorum hamile olduğuma hareketlerini hissedince tam alışrz herlde
Ooo ama böyle çok düşünürsen olmazki canım hem sana zarar hem bebeğine stres hiç iyi gelmez akışına bırak Rabbime emanet de, kalp atışınıda keseyide görürsnz İnsaAllah vakti gelince streslenmeÇok korkuyorum zaten dün kan sonuvum 329.6 çıktı ben dr p.tesi çağırır bidaha yaptırır heralde diyodum bi önceki öyle olmuştu çünkü tutunup tutunamayacağına bakalım bi demişti (hem başka bi dr du hemde değerim buna göre çok düşüktü) ama dr gününe göre değerin çok güzel dedi haftaya cumaya gün verdi keseye bakacak o güne kadar bişey olacak korkusu içimi yiyo
Giderse dayanamam...inşallah benimle kalacak bu sefer axaba diyorum başka bi dr da p.tesi bi kere daha mı kan versem en azından artmışsa içim rahatlatir biraz ilk bebeğim çok heyecanlıyımOoo ama böyle çok düşünürsen olmazki canım hem sana zarar hem bebeğine stres hiç iyi gelmez akışına bırak Rabbime emanet de, kalp atışınıda keseyide görürsnz İnsaAllah vakti gelince streslenme
Benim 4 haftalıkken değerim 280 dı,Giderse dayanamam...inşallah benimle kalacak bu sefer axaba diyorum başka bi dr da p.tesi bi kere daha mı kan versem en azından artmışsa içim rahatlatir biraz ilk bebeğim çok heyecanlıyım
Kafamı kurcalayan bişey var hala hamileliğimin şokundayım sanki hamile değil de kendimi hamile gibi görüyormuşum gibi geliyor normal mi bu olsun diye yırtındım oluncada böyle olmam tuhaf geldi bana nedense