- 14 Şubat 2017
- 847
- 543
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah yataktan kalkmadan ölçmelisin canım ve dilaltından olmalı.Birde aynı saatte olmalı diye biliyorum.Umarım bu ay senşn aynıdır canımCanim valla son durum bu. Ovulasyon emin degilim. 28 ekim 2 kasim araliginda olmaliyim. Ama sabah unuttum olcmeyi biraz evi toparlattim aklima geldi yapinca 36.0 cikti. Cok düştü neden de bilmiyirum yarin sabah yapicam bakalim.
Bakalim takip edicem de ortalama yumurtlama gunum ciksin en azindan :)Sabah yataktan kalkmadan ölçmelisin canım ve dilaltından olmalı.Birde aynı saatte olmalı diye biliyorum.Umarım bu ay senşn aynıdır canım
Bana göre 15.gün-16.gün yumurtlamışsın gibi.Sen çalışmalara devam etBakalim takip edicem de ortalama yumurtlama gunum ciksin en azindan :)
Oyleyse 2 kasim bat olur. Hos ben sonraki ptesiye kadar beklerim olur olmaz ona gore bakiciğizBana göre 15.gün-16.gün yumurtlamışsın gibi.Sen çalışmalara devam etAteş takibinide hiç atlamamaya çalış.Yumurtlamadan önce ısı düşüşü oluyor sonra yükselişe geçiyor diye biliyorum ben.
Aynen bekle bencede hayırlısı olur umarım benimlede paylaşırmısın,merak ederimOyleyse 2 kasim bat olur. Hos ben sonraki ptesiye kadar beklerim olur olmaz ona gore bakiciğiz
Tamam canim suanlik gayet belirtisiz durumdayim. Gayet relaxxAynen bekle bencede hayırlısı olur umarım benimlede paylaşırmısın,merak ederim![]()
Selam canım bu ateş ölçme yönteminden bahsedermisin biraz kafam karıştı adetim dün bitti bu ay yapmak istiyorum..19da çatlamış gibi görünüyor. Ama öncesinde ateş düşmemiş. O yüzden emin olamadım. Yumurtlama olduğu gün biraz ateş düşer.
Canım merhaba.Ben baya okudum bu forumları baya araştırdım.Ateş ölçme metodu için başucuna bi tane ateş ölçer al her sabah yataktan kalkmadan dilaltından ölç ve not et.Yumurtlama gününe yakın ateş biraz düşük gidiyor yumurtlama olduğu gün biraz yükselişe geçiyor.Yükselme olduğunda yumurtlama gerçekleşmiştir diyebiliriz.İlişki için yunurtlamadan önceki 3 gün ve yumurtlama gününü değerlendirmelisin.Akıntı takibinide yap aynı zamanda yumurtlama günü beyaz kremsi uzayan akıntı olurmuş.Eğer döllenme olursa ateşin adet günün geçse bile düşmez ve hamilelik oluşabilir.Ama döllenme olmazsa adet günü ateşin düşüyor.Ben böyle biliyorum canım.Umarım yardımcı olabilmişimdir.Selam canım bu ateş ölçme yönteminden bahsedermisin biraz kafam karıştı adetim dün bitti bu ay yapmak istiyorum..
canım güzel takip etmişsin, kulaktan ölçsek olmuyor mu?Arkadaşlar bu konuda bi tipik var fakat çok eski.O yüzden Yeni bir sayfa açmak istedim.Hamile olan annişler tablolarını bizlerle paylaşırsa belki bir unut olur.Şimdiden teşekkürler
Benim ateş tablomda şu şekilde;
1.gün-36.4
2.gün-yok
3.gün-36.1
4.gün-36.4
5.gün-36.4
6.gün-36.4
7.gün-36.3
8.gün-36.5
9.gün-36.1
10.gün-36.1
11.gün-36.1-2.dr.kontrol(1sağ.13mm-2sol.14-16mm yumurta)*
12.gün-36.0*
13.gün-36.1*
14.gün-36.1*
15.gün-36.2*
16.gün-36.4
17.gün-36.5
18.gün-36.5*
19.gün-36.7*(tahmini yumuş günü,fazla miktarda beyaz kıvamlı akıntı oldu)
20.gün-36.7
21.gün-36.7
22.gün-36.6
Sizce yumurtlama hangi gün olmuştur ve gidişat nasıl?
Canım çok sağol bilgiler için yarın sabahdan başlayacağım bakalım inşallah sana bana ve tüm isteyenlere nasip olur :)Canım merhaba.Ben baya okudum bu forumları baya araştırdım.Ateş ölçme metodu için başucuna bi tane ateş ölçer al her sabah yataktan kalkmadan dilaltından ölç ve not et.Yumurtlama gününe yakın ateş biraz düşük gidiyor yumurtlama olduğu gün biraz yükselişe geçiyor.Yükselme olduğunda yumurtlama gerçekleşmiştir diyebiliriz.İlişki için yunurtlamadan önceki 3 gün ve yumurtlama gününü değerlendirmelisin.Akıntı takibinide yap aynı zamanda yumurtlama günü beyaz kremsi uzayan akıntı olurmuş.Eğer döllenme olursa ateşin adet günün geçse bile düşmez ve hamilelik oluşabilir.Ama döllenme olmazsa adet günü ateşin düşüyor.Ben böyle biliyorum canım.Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Canım en doğru sonucu dile altından ölçümle alabilirsin.Eczanelerden satın alabilirsin dijital dil altı ateş ölçercanım güzel takip etmişsin, kulaktan ölçsek olmuyor mu?
bende dilaltı için ateşölçer yok, merak ettim
sağol canımCanım en doğru sonucu dile altından ölçümle alabilirsin.Eczanelerden satın alabilirsin dijital dil altı ateş ölçer
Gerçekten mi ben hala inanamıyorum gidip gidip bakıyorum.Neden diyeceksin 5 dk içinde 2 çizgi olması gerekiyor yazıyor testin arkasında ama benim 5 dk dolduğunda 1.si vardı 2.si silik gibiydi.8-9 belkide 10.dk da böyle belirginleşti.O yüzden sizlerden yardım istedim.Çok teşekkür ederim allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahCanim tabiki hamilesin yani şuna yorum olarak tebrik etmek düşer
Hayirli olsun kan ver ona göre doktorun kese icin gün verecektir
Canım çok teşekkür ederim umarım öyledir yarın kan testi yaptıracağım inşallah herşey yolundadırHayırlı olsun hamilesin canım