ayyy varya , süpeerr, çok güldüm yaaa, sanki dondurmayı üreten o :)
o adam karısına acaip sadık, eşin nette aratsın, belki o zaman kıskanmaktan vazgeçer :)
bende angelina jolie den çok kıskanıyordum eşimi, son muayenede doktorumuz dudaklarımızda maşallah çok güzel kalın demezmi? ayyy her fırsata şimd diyorum, angelinayı düşündüğün için bebişin hamurunada katın diye .) çıldırıyor :) :teytey::teytey:klava:
HEHEHE BENİMKİDE ANGELİNA AŞIĞI....AMA KADININ DUDAKLARIDA DUDAK HANİ...:asigim:
Allah için öyle, kızımın dudakları benzer inşallah :)
ama şu angelinayı da her gördüğümde deliriyorum :) ya kıskanorum bu kadını eşimden, oysa normalde çok kıskanmam ::
hamişlikten canımsıkıntıda eşime sarıyorum ben ama oda allahtan hiç kırmıyo Şeniz
sürekli benle ilgilenmesini istiyorum iki gündür evde bunalttım adamı sırnaşık şeyyani işteyken böle olmuyodur heralldesırnaşık şey
bugün gittik kontrolümüze 72 olmuşumdoğuma kadar nolucam acaba offffff CADIARZU
canım, kaç kilo aldın şu ana kadar ? kaç kilo ile hamile kaldın ?
ben 26 haftalık oldum canım aldığım kilo14 naniknanik biraz çok ama napıyım akşamları ekmek yemiyorum ama yinede alıyorum.sanırım çok tatlı ve çikolata yiyorum
merhaba ağustos anneleri bende yeni katıldım aranıza bende şuan 28+1 günlük hamileyim ve şuan tam 75 olmuşum doktorum normal diyo ama bende siz gibi çikolataya dayanamıyorum:dance::dance:
ben 58 kilo ile tüp bebek tedavisine başladım, 60 kilo ile hamile kaldım
şimdi 29 haftaya girdim ve 72 kilo olmuşum, ama normal galiba değil mi kızlar?! :uhm:
bugün gittik kontrolümüze 72 olmuşumdoğuma kadar nolucam acaba offffff CADIARZU
ben de 58 kiloydum tüpbebeğe başladığımda tedavi sırasında 63 oldum.63 le hamile kaldım. şu anda 27+3 üm 71.3 kg ım. normal herhalde.seninde normal bence 29. haftada biz ne olucaaz bakalım
aaa... bak sen de almışsın tüp bebek tedavisinde, göbekler nasıl şişti ama:roflol:
sen mi yaptın iğneleri, eşin mi?
ya vet galiba normal dedğin gibi, seninle aynı gidiyoruz, mersi şekerciğim...
29. haftadayım kilo 9 , 13 'ü aşmam umarım
52,200 ile hamile kaldım
ne güzel çıkmışsın öööle a.s.
29. haftadayım kilo 9 , 13 'ü aşmam umarım
52,200 ile hamile kaldım
kızz ne güzel çıkmışınn maşallah
:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?