cnm ben 12 haftaya kadar 5 kilo verdim..almaman normal almada zaten sonra guzel guzel yiyosun ve alıosun:dance:
ben 28+2 haftadayım , geçen hafta + 8,5 kilom vardı, hergün tartıya çıkmıyorum moralim bozuluyor, ben ilk 3 ay 3 kilo verdim, son bir aydada birden 3 Kilo aldım, böyle giderse ben doğuma kadar en az bir 8 kilo daha alacağım, gelsin Magnumlar, yaşasın çikolatalar :)
ben 28+2 haftadayım , geçen hafta + 8,5 kilom vardı, hergün tartıya çıkmıyorum moralim bozuluyor, ben ilk 3 ay 3 kilo verdim, son bir aydada birden 3 Kilo aldım, böyle giderse ben doğuma kadar en az bir 8 kilo daha alacağım, gelsin Magnumlar, yaşasın çikolatalar :)
çok şekerrrr hahahahaa:hooray:boşuna kasılarak geziniyormuşum desene 3 aya kadar kilo almamak normalmiş, 3 aydan sonra kasıntılar yerini tombiş yüz hatlarına bırakacak a.s
Elvin, Gözbebeği ve Dilek magnumun double çikolatalısını denedinizmi? Double mutlu ediyor... off şimdiden ağzımın suyu aktı , of of of of missss, birazdan Paydos ediyorum, yerim seni magnumm :sm_cool::teytey::teytey::sm_cool:
magnumu denemedim ama:) reklamdaki çocuk da.s.ehsettttt
dilek, sen Losttaki sawyer'ı mı kastediyorsun, yoksa benmi kaçırdım:dance:
bencede onu kastediyor...bence magnum daha çekici benim su andaki halime bakılırsa...
ayy evt ya..sorma reklam çıktıgında öle bi bakıomusumki kocam direk tv yi kapatıo o reklamda...magnum yemicekmisim yasakladı kıskançlıgından hahahahaah dedim halime bak adamdanmı kısakanıonnaniknanik
ayyy varya , süpeerr, çok güldüm yaaa, sanki dondurmayı üreten o :)
o adam karısına acaip sadık, eşin nette aratsın, belki o zaman kıskanmaktan vazgeçer :)
bende angelina jolie den çok kıskanıyordum eşimi, son muayenede doktorumuz dudaklarımızda maşallah çok güzel kalın demezmi? ayyy her fırsata şimd diyorum, angelinayı düşündüğün için bebişin hamurunada katın diye .) çıldırıyor :) :teytey::teytey:klava:
hahahaha:))))))))))))))alemiz valla.....manken bi kadın çocukla tanısmak istemiş ama kadını reddetmiş..türk manken...çok takdir ettim valla çocugu..yakısıklı oldugu kadar akıllıda a.s.
sonunda başardım bişeye aşerdim :dance: sayenizde kızlar a.s.acil magnuma ihtiyacım var ımm magnummm :icecream:
sonunda başardım bişeye aşerdim :dance: sayenizde kızlar a.s.acil magnuma ihtiyacım var ımm magnummm :icecream:
ayyyy canımmmm benimmm , yakın olsan yollardım ,
yedinmi bu arada ?:icecream:
cnm afiyet olsun ....sende aramıza katıldın demek..bende ilk domates ve salatalık cnm istemişti...ilk 3 ay kustugum için ...eşim kosa kosa getirmişti domatesle salatalıgı ...şimdi 25 haftayım..önümden çekiyo artık yicekleri.abur cuburları tabi :dance::danceyuzden cnm suanın keyffini çıkar..aldırtabildigin herseyi aldırt..kilolarıda unutma tabi:teytey::teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?