merhaba Hamiş anne adayları
Ben cok merak ediyordum acaba bebeğim kime benzicek falan diye suan 24 haftalık hamileyim ve rüyamda doğumu yapmışım bebegimi gördüm cok merak ediyorum acaba gören ve gercektende o bebege sahip olanlar varmı diye :) oglum olacak bu arada rüyamdada oglum oldu
merhaba Hamiş anne adayları
Ben cok merak ediyordum acaba bebeğim kime benzicek falan diye suan 24 haftalık hamileyim ve rüyamda doğumu yapmışım bebegimi gördüm cok merak ediyorum acaba gören ve gercektende o bebege sahip olanlar varmı diye :) oglum olacak bu arada rüyamdada oglum oldu
O kadar cok isterim ki görmeyi her gece ınsalah görürüm diye niyetlenerek yatıyorum ama göremedim bazıları görür kardesım hersryıyle görmüştü mesela aynısını doğurdu :) belkide hıc tahmin etmediğimiz zaman görürüz
Sarışın bi kızım olduğunu görmüştüm. Bebeğim doğduğunda simdiyah saçları vardı kap kafaydı resmen. Dedim ki rüyalar gerçek değilmiş demekki. Sonra bebeğim bir yaşına kadar aşırı bi değişime uğradı şimdi sap sarı bi kızım çar gözleri açıl ela yeşile yakın. Bembeyaz . Ve rüyamda gördüğüm kız çocuğu :))