• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamişler lütfen yardım!!!!

Mihrimahh

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2017
132
278
18
Hayırlı bayramlar yardımcı olursanız çok sevinirim. Ben hamile olmaktan şüpheleniyodum zaten ama adetim 13 eylül daha çok var diye ümitlenmek istememiştim ama az önce galiba bahsedilen hgöbekteki kara çizgiyi gördüm. Hamile olanlar yardım edebilir misiniz lütfen bu çizgi ne zaman çıkıyor tam olarak nerede oluyo? Önceki adetim normalde yedi gün sürmesi gerekirken ilk defa ağrısız bir şekilde iki gün sürdü.o yerleşme kanaması olabilir mi? Sol kasığımda zaten ara ara batmalar vardı belimde ara ara ağrılar. Çifte bayram olsun istiyorum çok ama çok Hz.Allah isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın İnşaAllah

Son düzenleme:
Henüz çok erken ama belki geçen ay üstüne gördüyseniz eğer şimdiden pozitif çıkabilir. Silik mı çıktı testiniz? Biraz daha bekleyin 1 hafta sonra tekrar bir test yapın. Umarım hamiş kalmışsınızdır :anneadayı::KK200:

Bende geçen ay şüphelendimm adetim çok ağrısız ve iki gün sürdü ayrıca döört gün gecikmişti. Bahsettiğim çizgi vücutta çıkan çizgi test yapmaya aylardır cesaret edemedimm

olurken saka mi diye dusundum.vucuttaki ne cizgisi bu ?? insan ilk once bir test yapar sonra konu acar.biz nerden bilelim.insallah gonlundeki olur.ayrica batada cok var.henuz belli olmazki zaten

olurken saka mi diye dusundum.vucuttaki ne cizgisi bu ?? insan ilk once bir test yapar sonra konu acar.biz nerden bilelim.insallah gonlundeki olur.ayrica batada cok var.henuz belli olmazki zaten
Neden şaka olsun anlamadım. Durumumu anlattım aslında yukarıda. Eğer düşündüğüm gibiyse belkide altı haftalık hamileyim. Evim tam dağın başında diyebilirim o yüzden yalnız çıkamıyorum çok köpek var eşimde kurbanlarla uğraşıyor en erken ikide gelir o yüzden buraya danışmak istedim yaşayanlar vardır diye. Anne olmayı istemek nasıl bir duygu belki bilirsiniz her ay negatif sonuç almaya rağmen her seferinde yine ümitlenmek çok kolay değil

Hayırlı bayramlar yardımcı olursanız çok sevinirim. Ben hamile olmaktan şüpheleniyodum zaten ama adetim 13 eylül daha çok var diye ümitlenmek istememiştim ama az önce galiba bahsedilen çizgiyi gördüm. Hamile olanlar yardım edebilir misiniz lütfen bu çizgi ne zaman çıkıyor tam olarak nerede oluyo? Çifte bayram olsun istiyorum çok ama çok Hz.Allah isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın İnşaAllah
Çift çizgiyse hamilesindir bende aynısı olmuştu erken denemiştim ve doğru çıktı

Çift çizgiyse hamilesindir bende aynısı olmuştu erken denemiştim ve doğru çıktı
Kendimi yanlış ifade etmişimm heycandan msjımı düzenledim çizgi dediğim testteki değil linea agra denilen bi çizgi varmış ya karında çıkan ondan bahsediyorum. Sizdde çıktı mı ya da ne zamann çıktı nasıl dı?

Eczaci bir tanidigimiza sormustum ilk idrarla yapilcak diye birsey yok her dakika her saat yapilabilir dedi canim
Allah razı olsun cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. İnşaAllah bayramla beraber bütün sıkıntılı günleriniz akıp gider yüzünüz hep güler

Hayır canım erken gebelik testi al daha adetine var ama geç döllenmeyse şimdi net çıkar normal gebelik testin dede görebilirsin Allahım nasip etsin bu güzel gunde
Amin inşaAllah Allah razı olsun yardımcı olduğunuz için sizinde bu mübarek günde bütün dualarınız kabul olsun biiznillah

Back