İki kez hamile kaldım ilkinde hiçbir belirti yoktu ikincisinde adetten 5-6 gün önce lekelenme yaşadım ama genelde adet öncesi lekelenme olduğu için hamileliğe yormadım. Bir de belim çok ağrıyorduHamişler size bir sorum var regl gecikmesi öncesi belirti yaşadınız mı ? Kasık ağrısı , yerleşme kanaması , göğüs hassasiyeti vs . Bunlar gecikme öncesi oldu mu yoksa gecikme olmadan belirti olmadı mı ?
Benim bat a 6 gün kadar var hiçbir belirtim yok ama yumurtlama günlerini bayağı iyi değerlendirmiştim ümidim vardı
İlkinde hiç bel ağrısı vs olmadı mı . Ben de şuan hiçbir belirti yok ümidim kırıldı bu sebeptenİki kez hamile kaldım ilkinde hiçbir belirti yoktu ikincisinde adetten 5-6 gün önce lekelenme yaşadım ama genelde adet öncesi lekelenme olduğu için hamileliğe yormadım. Bir de belim çok ağrıyordu
Anladım ben de hiç belirti yokta acaba mı diye düşündürüyorBen hamile olduğumu göğüslerimden anladım diyebilirim ucunda koyulasma vardı göğüs hasasyeti zaten yaşadığım birseydi o cokbelirti olmadı benim için ve kasık ağrısı yaşadım
Gecikme öncesi olan belirtilerin hepsi aynı zamanda adet belirtisi olur. Çünkü progesteron yükseliyor yumurtlamadan sonra. Eğer döllenme olduysa yükselmeye devam ediyor ama olmadıysa progesteron yani (rahim duvarı kalınlığı) 0’a düşüp adet başlıyor. Yükselmeye devam ederken de göğüs hassasiyeti de bel ağrısı ve bunun gibi benzer belirtiler de devam ediyor. Ama düşüşe geçerse belirtiler tek tek sönüyor. Yani kısaca bu yüzden gebelik ve adet belirtileri birebir aynı.Hamişler size bir sorum var regl gecikmesi öncesi belirti yaşadınız mı ? Kasık ağrısı , yerleşme kanaması , göğüs hassasiyeti vs . Bunlar gecikme öncesi oldu mu yoksa gecikme olmadan belirti olmadı mı ?
Benim bat a 6 gün kadar var hiçbir belirtim yok ama yumurtlama günlerini bayağı iyi değerlendirmiştim ümidim vardı
Anladım çok teşekkür ederim cevap içinGecikme öncesi olan belirtilerin hepsi aynı zamanda adet belirtisi olur. Çünkü progesteron yükseliyor yumurtlamadan sonra. Eğer döllenme olduysa yükselmeye devam ediyor ama olmadıysa progesteron yani (rahim duvarı kalınlığı) 0’a düşüp adet başlıyor. Yükselmeye devam ederken de göğüs hassasiyeti de bel ağrısı ve bunun gibi benzer belirtiler de devam ediyor. Ama düşüşe geçerse belirtiler tek tek sönüyor. Yani kısaca bu yüzden gebelik ve adet belirtileri birebir aynı.
Benim ilk belirtim göğüs ucu hassasiyetiydi. Adet olacağım güne kadar azalıp biterdi ama daha çok artışa geçti. Oradan şüphelenmiştim.
Ben yoğun bel ağrısı adet ağrısı yaşadım ama adet ağrısından biraz daha farklı ve yoğundu rahmime sanki bıçak saplanıyordu saniyelik bir şeydi ama nefesim kesiliyodu hatta kesin bende kist falan var yoksa böyle ağrı olmaz demiştim meğer hamileymişim. Ama 6 gün önce belirti olmaması normalHamişler size bir sorum var regl gecikmesi öncesi belirti yaşadınız mı ? Kasık ağrısı , yerleşme kanaması , göğüs hassasiyeti vs . Bunlar gecikme öncesi oldu mu yoksa gecikme olmadan belirti olmadı mı ?
Kasık agrısıHamişler size bir sorum var regl gecikmesi öncesi belirti yaşadınız mı ? Kasık ağrısı , yerleşme kanaması , göğüs hassasiyeti vs . Bunlar gecikme öncesi oldu mu yoksa gecikme olmadan belirti olmadı mı ?
Yerleşme kanaması olmuştu çok az lekelenme hatta sökülecek sanmıştım meğer hamileymisim onun dışında belirtiler aynıydı bel kasik göğüs hassasiyeti ama tek fark bu sefer göğüslerimin ucuda acıyordu normalde regl dönemlerinde sadece yan tarafları acirdiHamişler size bir sorum var regl gecikmesi öncesi belirti yaşadınız mı ? Kasık ağrısı , yerleşme kanaması , göğüs hassasiyeti vs . Bunlar gecikme öncesi oldu mu yoksa gecikme olmadan belirti olmadı mı ?
Hiçbir belirti olmadı her hamilelik farklı kendine özel şimdi 14 haftalık hamileyim ne mide bulantısı ne aşerme hiçbir şey yokİlkinde hiç bel ağrısı vs olmadı mı . Ben de şuan hiçbir belirti yok ümidim kırıldı bu sebepten
Benimde döngümün 31.günü çatlamanın 16.günü hala regl olmadım ama kahverengi lekelenmem var adet olucam diye bekliyorumYerleşme kanaması olmuştu çok az lekelenme hatta sökülecek sanmıştım meğer hamileymisim onun dışında belirtiler aynıydı bel kasik göğüs hassasiyeti ama tek fark bu sefer göğüslerimin ucuda acıyordu normalde regl dönemlerinde sadece yan tarafları acirdi
İnşallah olmazsinnnnBenimde döngümün 31.günü çatlamanın 16.günü hala regl olmadım ama kahverengi lekelenmem var adet olucam diye bekliyorum
Senin kaç gün sürmüştü kahverengi akıntı canım? Bence regl olacağım bakalım bekliyorum nasipİnşallah olmazsinnnn
Kahverengi değildi benim açık pembeydi sürekli olmadı iki gün oldu oda gün içinde bir kere peçeteye gelmiştiSenin kaç gün sürmüştü kahverengi akıntı canım? Bence regl olacağım bakalım bekliyorum nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?