Hamişler ilk başta belirti

gzlkelf

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2025
86
12
3
27
Hamişler size bir sorum var regl gecikmesi öncesi belirti yaşadınız mı ? Kasık ağrısı , yerleşme kanaması , göğüs hassasiyeti vs . Bunlar gecikme öncesi oldu mu yoksa gecikme olmadan belirti olmadı mı ?
Benim bat a 6 gün kadar var hiçbir belirtim yok ama yumurtlama günlerini bayağı iyi değerlendirmiştim ümidim vardı

Ben hamile olduğumu göğüslerimden anladım diyebilirim ucunda koyulasma vardı göğüs hasasyeti zaten yaşadığım birseydi o cokbelirti olmadı benim için ve kasık ağrısı yaşadım

İki kez hamile kaldım ilkinde hiçbir belirti yoktu ikincisinde adetten 5-6 gün önce lekelenme yaşadım ama genelde adet öncesi lekelenme olduğu için hamileliğe yormadım. Bir de belim çok ağrıyordu

İki kez hamile kaldım ilkinde hiçbir belirti yoktu ikincisinde adetten 5-6 gün önce lekelenme yaşadım ama genelde adet öncesi lekelenme olduğu için hamileliğe yormadım. Bir de belim çok ağrıyordu
İlkinde hiç bel ağrısı vs olmadı mı . Ben de şuan hiçbir belirti yok ümidim kırıldı bu sebepten

Ben hamile olduğumu göğüslerimden anladım diyebilirim ucunda koyulasma vardı göğüs hasasyeti zaten yaşadığım birseydi o cokbelirti olmadı benim için ve kasık ağrısı yaşadım
Anladım ben de hiç belirti yokta acaba mı diye düşündürüyor

beni gecikmeden 7 gün önce kasıkta batma, 4 gün önce de göğüs hassasiyeti oldu. aynı gün test yapmıştım ve hamile olduğumu öğrenmiştim

Gecikme öncesi olan belirtilerin hepsi aynı zamanda adet belirtisi olur. Çünkü progesteron yükseliyor yumurtlamadan sonra. Eğer döllenme olduysa yükselmeye devam ediyor ama olmadıysa progesteron yani (rahim duvarı kalınlığı) 0’a düşüp adet başlıyor. Yükselmeye devam ederken de göğüs hassasiyeti de bel ağrısı ve bunun gibi benzer belirtiler de devam ediyor. Ama düşüşe geçerse belirtiler tek tek sönüyor. Yani kısaca bu yüzden gebelik ve adet belirtileri birebir aynı.
Benim ilk belirtim göğüs ucu hassasiyetiydi. Adet olacağım güne kadar azalıp biterdi ama daha çok artışa geçti. Oradan şüphelenmiştim.

Anladım çok teşekkür ederim cevap için

Ben yoğun bel ağrısı adet ağrısı yaşadım ama adet ağrısından biraz daha farklı ve yoğundu rahmime sanki bıçak saplanıyordu saniyelik bir şeydi ama nefesim kesiliyodu hatta kesin bende kist falan var yoksa böyle ağrı olmaz demiştim meğer hamileymişim. Ama 6 gün önce belirti olmaması normal

Ben adet günümden 1 hafta kadar önce göğüs hassasiyeti ve kasıklarda minik minik batmalar yaşadım. Hatta regl olacağımı düşündüğüm için çok normal karşıladım. Ama hala sancım olup 8 günde adet olmayınca test yaptım öyle öğrendim.

Bende hamile kalmak istiyorum bugünde adet olmam gerekiyordu olmadım ama test yapmaktan negatifi görmekten korkuyorum kasıklarımda batma var kemiklerim kaslarım ağrıyor iki haftadır da belim aşırı ağrıyor uyurken bile bana dua edin lütfen

Kasık agrısı
Yerlesme kanaması
Koku hassasiyeti
Agızdan demir tadı gelmesi
Gögüs ucu hassasiyeti bu belirtileri gördüm

Benim alt karın bölgemde ve kasık bölgelerinde iğne batmaları oluyordu regl zamanında,

Yerleşme kanaması olmuştu çok az lekelenme hatta sökülecek sanmıştım meğer hamileymisim onun dışında belirtiler aynıydı bel kasik göğüs hassasiyeti ama tek fark bu sefer göğüslerimin ucuda acıyordu normalde regl dönemlerinde sadece yan tarafları acirdi

Benimde döngümün 31.günü çatlamanın 16.günü hala regl olmadım ama kahverengi lekelenmem var adet olucam diye bekliyorum

Yumurtlamanın öncesini yumurtlama gününü değerlendirdik. Birkaç gün sonra göğüs ağrım hassasiyetim başladı. Bugün bir hafta oldu yumurtlama üzerine. Kasık ağrım ve bıçak saplanır gibi ağrılar var bacağa vuruyor bazen. Hafif bel ağrısı, iştah artışı. Ve gözlerim sızlıyor uykum geliyor. Karnımın içerisinde değişik ağrılar gurultu gibi ses ve gaz oluyor sanki. Bir kere de başım döndü. Var mı bunları yaşayan acaba? 10 gün var regle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…