- 11 Şubat 2008
- 11.270
- 1.279
Canim sende burda yanlissin cunku, nerden biliyorsun o vefat eden kadincagizin hayirlisini dilemedigini. Rabbim o kadincagiz hakkinda vefat etmesini hayirli gormus ki onu yanina almis. Lutfen birseyler hakkinda yorum yaparken cok daha dikkatli olalim. Sunu unutmayin, "OLMEK" kotu yada hayirsiz bir sey degildir. Vakti gelince hepimiz gidecegiz. Belkide dogum yaparken.. Siz biliyormusunuz hamile ve lohusalarda sehit oluyor tabiki imanli ise.. Simdi canim sen nasil o olen kadincagiz icin uzulup, sanki olmamasi gereken birsey yada kotu birsey gibi lanse edebilirsin:1no2:
Sen burda hayirlisini dilemeyi ogretmis olmuyorsun, senin burda ogrenmen gereken birsey var ki "OLUM" hayirsiz birsey degildir. Allah'in emridir. E Allah in emri ise basimiz ustundedir ve hakkimizda en hayirlisidir.
bence sen yanlışşın güzelim ne demek istediğimi anlamayıp kendi dikine yazmışsın ilk önce anla ve sonra yaz yasakkelime ölmek konusuna nasıl saptın anlamıyorum ben böle bşy iddaa etmedimki ölmek kötü hayırsız giib şeyler demdim ki dedimya anlamadn yazdığın çok belli oluyor maalesef..ben hiç bşy lanse etmedim çocuk çocuk diye kendini kaybeden kişilere hayırlııs demeyi ve şükretmeyi göstermek istedim çok sapmışsın bu konudada..ölüm tabi allahın emridir buraya nerden vardın anlamadım farklı bşy diyen yok bebeği olmayanlarında allahın takdiridir anladın mı isyan etmesinler diye belirtmek istedim yazdığım metinde ama senn gibi anlamamakta direnenlerlede uğraşamıycamjeyyar