• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamişler arasına katıldıııııııımmm

Daisy59

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014
9
8
8
37
Iki aydır klomen kullanıyordum. Bu ay hem klomen hem catlatma iğnesi vuruldum. Ve iğneyi vurulduğumda da hastaneye yatacak kadar grip olmuştum. Öksürüğün Sınırı yoktu. O halde bile çocuk düşünüyordum. Allah'ım yüzümüze Güldü. En umutsuz olduğumuz zamanda bize bu bebisi gönderdi. Sonucu gördüğümde sok oldum 5 haftalık hamileydim ve hala o şoku üzerimden atamıyorum. Saka gibi geliyor. Haftaya tekrardan gideceğim doktor çağırdı. Ikiz de olabilir dedi. Sanırım o zaman gerçekten inanacağım hamiş olduğuma. Allah'ım Butun isteyenlere nasip etsin inşallah.

Canım hayırlı olsun gözün aydın :) Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.Bende 10 haftalık hamileyim çok güzel bi duydu :d

Hamile olan arkadaslar bisey soracagim bende yeni hamileyim karnimda sislik ve aci var.dokununca da hissediyorum bide yogun olarak sag kasigimda agri var. Daha keseyi gormeye sali gunu gidecegim. Bunlar normal mi sizde de oldu mu ya da cevrenizde duydunuz mi cok endiseleniyorum.

hayırlı olsun:=) allah tamamına erdirsin, tüm bebek isteyenlere dua edin, hamişlerin duası kabul olurmuş:=) tekrar tebrikler

Cok teşekkür ederim arkadaşlar. Allah tüm isteyenlere bu duyguyu yasamayı nasip etsin ins. mlkaydın arkadasım benim de cok ağrım oldu. Doktor bana ilk yerleşirken agrinin normal oldugunu söylemişti. Ins bi sorun yoktur hayırlı haber verirsin bize.

Iki aydır klomen kullanıyordum. Bu ay hem klomen hem catlatma iğnesi vuruldum. Ve iğneyi vurulduğumda da hastaneye yatacak kadar grip olmuştum. Öksürüğün Sınırı yoktu. O halde bile çocuk düşünüyordum. Allah'ım yüzümüze Güldü. En umutsuz olduğumuz zamanda bize bu bebisi gönderdi. Sonucu gördüğümde sok oldum 5 haftalık hamileydim ve hala o şoku üzerimden atamıyorum. Saka gibi geliyor. Haftaya tekrardan gideceğim doktor çağırdı. Ikiz de olabilir dedi. Sanırım o zaman gerçekten inanacağım hamiş olduğuma. Allah'ım Butun isteyenlere nasip etsin inşallah.

Canım hayırlı olsun :) bende klomene başladım o sebeple umut oldun bana..acaba klomene niye başladın kaç zamandır deniyosun çok merak ettim bi sürecini anlatır mısın acaba?

Hamile olan arkadaslar bisey soracagim bende yeni hamileyim karnimda sislik ve aci var.dokununca da hissediyorum bide yogun olarak sag kasigimda agri var. Daha keseyi gormeye sali gunu gidecegim. Bunlar normal mi sizde de oldu mu ya da cevrenizde duydunuz mi cok endiseleniyorum.
canım bir doktoruna sor bence bende öyle birsey olmadı

canım benim çok çok normal.Hamişliğin belirtilerinden biri de kasık ağrısı.Ben de çok yaşadım,druma da sormuştum normal olduğunu ilerleyen zamanlarda azalacağını söyledi ama 19 haftalığım hala ara ara oluyor,benim gibi biçok kişi de aynı durumu yaşıyor.Korkma Allah'ın izniyle bişeycik olmaz.Doğana kadar herşeyi evham yapıyoruz malesef :(

maşallah hayırlı olsun,Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. :)

hayırlı olsun canım.rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşlh:nazar::anneadayı:

hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
aminnnnnnnnn

canım benim çok çok normal.Hamişliğin belirtilerinden biri de kasık ağrısı.Ben de çok yaşadsanuma da sormuştum normal olduğunu ilerleyen zamanlarda azalacağını söyledi ama 19 haftalığım hala ara ara oluyor,benim gibi biçok kişi de aynı durumu yaşıyor.Korkma Allah'ın izniyle bişeycik olmaz.Doğana kadar herşeyi evham yapıyoruz malesef :KK43:
Cok tesekkur ederim gercekten oyle herseyi evham yapiyoruz. Ama pko hastasiydim hamile kalinca daha da panik oldum. Karnimda gaz sancisi gibi bi sanci var dokununca aciyo buda normal degilmi.

Bebeğin hayırlı olsun canım Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin :)

merhabaa ben yeniyim bu sayfada son 15 20 gundur basim cok agriyo ensem falan goguslerimde sisti sizce gebelik belirtisi olabilir mi ?reglime 1 gün var

Cok tesekkur ederim gercekten oyle herseyi evham yapiyoruz. Ama pko hastasiydim hamile kalinca daha da panik oldum. Karnimda gaz sancisi gibi bi sanci var dokununca aciyo buda normal degilmi.
canım inan ki hamilelikte biçok şey yaşayıp 'acaba sorun mu var'diyoruz.Allah korusun bütün bebişleri.Hamile kaldığımdan beri gaz problemi bende de var,hala da yaşıyorum.Kısmeti varsa neolursa olsun Allah'ın izniyle gelecek.Gebe kaldıktan sonra kalp atışını bian önce duymak istedik ve 'ya duyulmazsa'diye heyecanlandık.Şükür ki pıt pıt atıyordu.Sonra ikili test yapıldı yine heyecan o da temiz şükür.Detaylı da geçti şükür.Yani diyeceğim doğum edene kadar her aşamada ayrı heyecan ve ister istemez stres yaşıyoruz.Allah herkese sterssiz rahat bir hamilelik nasip etsin.İçni ferah tut.. :)

Back