• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamişimm belirtiler içerde :)))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız deli sen konudamı? açarmışın bak bak anne olmuşta topikler açmış adaşımm...:roflol: senin adına çok mutluyum arkadaşım..bu arada niye kürtaj oldun kız iyi olduğun halde hemen hamiş:CüvCüv: kalmışın eğer bilerek aldırdıysan ki umarım öyle değildir Allaha çok dua et sağlıkla gelsin diye...makat kaydirigubbakcemile3 anladın sen onu....kaydirigubbakcemile3 mini etekli akşamın nasıl geçti bu arada onuda çok merak ediyorum canım..sohbette buluşuruz bi ara...sağlıkla al kucağına İnşallah..iyi güzel sağlıklı bir anne olabilmen dileğiyle..canım...ye tatlıları senin hakkın artık...a.s zayıfladın bu ara..kaydirigubbakcemile3 doğuma 100 kiloyla yollayacağız seni artık..canım benim şaka bi yana kutluyorum seni...

ALLAHIMMMMMMM HAYATIMDA ALDIGIM EN GUZEL EN ANLAMLI EN GIRGIR MESAJ NASIL SEVİNDİRİK OLDUM ANLATAMAM YAHUUUUUUU :)))) KIZIMMM DOGUMA TAŞICAKSIN ARTIK BENİİİ MAKAT FILAN SAĞLAMA ALMAK LAZIMMM :)))))NERDEYİM BİLİYORSUN ZTN YA WC DE YA DE CHATTE :)))))YA DA BUZDOLABININ ÖNÜNDE:))))
ÖZLEDİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
SENİ SEVİYORUM GÜZEL ARKADAŞIM BENİMMMM EKSİK OLMAAA EMİİİİİİİİ İYİ Kİ VARSINNNNNNNNNN

zemuszemus Şeniz hihoyyyt :hulya:​

bide cevap yazmayı becersen ....kaydirigubbakcemile3 sen hala uyumadınmı? çocuğuda gece doğuracan bu gidişle..topik çocuğu olacak..yada chat..:roflol:

Amanın regle 2 hafta kala belirtiler olur mu?
Hadi bakalım, hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al inşallah.opuyorumnanaktan

ah ne güzel olmuş ya belirtilerini de yazmışsın bilmeyen yada merak eden arkadaşlarımıza faydalı bilgiler olmuş
çok sevindim senin adına inşallah sağlıkla gelsin meleğin :asigim:
Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah :Saruboceq:

Gözünaydın Gözde, sağlıkla bebeğini kucağına alman dileğiyle..... Allah tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu işallah.

Amanın regle 2 hafta kala belirtiler olur mu?
Hadi bakalım, hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al inşallah.opuyorumnanaktan

vallahi canım benim 2 hafta kala basladı goguslerım sızım sızım sızlamaya:))) eee hislerimd ekuvvetliymiş demekkiii :))cok tşk ederim rabbim tüm olmayanlara nasip eder inşallahhhhh

:nazar:

ah ne güzel olmuş ya belirtilerini de yazmışsın bilmeyen yada merak eden arkadaşlarımıza faydalı bilgiler olmuş
çok sevindim senin adına inşallah sağlıkla gelsin meleğin :asigim:
Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah :Saruboceq:

canım benim eksik olma çok mersi..elimden geldiği kadarıyla bendeki belirtileri yazmaya çalıştım hala da belirtilerim oluşuyor:)))..pzt günü 6 haftalık oluyoruz bakalım hayırlısı ile...
öpüyorum tekrar tşk ederim :)

:sm_cool:

Gözünaydın Gözde, sağlıkla bebeğini kucağına alman dileğiyle..... Allah tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu işallah.

amin tatlım rabbim herkesin gönlüne göre tez zamanda ilk seferde nasip eder inşallahh :)))

:1hug:

gözdecim tebrik ediyorum sağ salim kucağına al seninle ilk berebareliğini paylaşmıştık ben umutlu değildim ama yüce rabbim tek sefrdede bırakıyor darısı biizm başımıza bu arada ben adet oldum gözde :) sevgiyle bebeğinle kal

Tebrik ederim.
Rabbim sağlıcakla kucağınada almayı nasip eder inşallah...

Back