Gebeliğe Hazırlık HAMİŞ OLMAK İÇİN BİR ÖNERİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizler yumurtlama dönemini nasıl ayarlıyorsunuz?Ben kaç aydır test yaparak ayarlama çalışıyordum ama son iki ay hiç yakalayamadım.Test yapmadan hangi günler hamile kalma şansı daha yüksek?Bu konuda tavsiyeleriniz var mı?

Kıxım
Sizler yumurtlama dönemini nasıl ayarlıyorsunuz?Ben kaç aydır test yaparak ayarlama çalışıyordum ama son iki ay hiç yakalayamadım.Test yapmadan hangi günler hamile kalma şansı daha yüksek?Bu konuda tavsiyeleriniz var mı?
Kuzum ben beyaz akıntı ve ovülasyon testi ile anlıyorum

Denemeye değer bende yaparım belki.. negetif göre göre bı hal olduk:duduk:

İns hamile kalır herkes hayırlısıyla
BNa doktor hormonlar normal dedi son bir işlem kaldı smear kültür testi ve rahîm filmi sonra tüpler açıksa aşılama..
Adet 7 gün var bende aşırı baş donmesi ve ağrı oldu buda suphelenmeme sebep oldu. Daha önce cook belirti yaşayıp negatif görsem de Allah tan ümit kesilmez:KK200::anneadayı:
Allahtan ümit kesilmez tabiki kuzum inşallah nasip etmiştir bu yöntem de bi nevi aşılama zaten sende inşallah gerek kalmamıştır bu ay olmuştur :dua:

Aynen canım pes etmiyoruz bebisler gelene kadar :) bir de soğan kürüne baslicam ben
Soğan kurunun zamanına dikkat et olan a zarar vermesin 5-7 gün arası yap herşeyin çoğu zarar
Allahtan ümit kesilmez tabiki kuzum inşallah nasip etmiştir bu yöntem de bi nevi aşılama zaten sende inşallah gerek kalmamıştır bu ay olmuştur :dua:
İnşaallah diyorum:anneadayı::KK200:

Kızlar bende pko var fakat önemli derecede değil.bir yılı geçti bebiş olmuyor geçen ay soğan suyu kürü yaptım on gün.bu ayda beş gün yaptım adet oldum.gene bebiş yok anlayacaginiz:KK43: herseyide yiyip içmek istemiyorum hormonlari bozuyor bazi kürler.en zararsızı soğan kürü.oda bana yaramadı.bu ay da idrar yolu iltihabim var hafif ona karnabahar suyu Kürü deniycem bakalım

Kızlar bende pko var fakat önemli derecede değil.bir yılı geçti bebiş olmuyor geçen ay soğan suyu kürü yaptım on gün.bu ayda beş gün yaptım adet oldum.gene bebiş yok anlayacaginiz:KK43: herseyide yiyip içmek istemiyorum hormonlari bozuyor bazi kürler.en zararsızı soğan kürü.oda bana yaramadı.bu ay da idrar yolu iltihabim var hafif ona karnabahar suyu Kürü deniycem bakalım
Canımm çok geçmiş olsun atlatınca bu yöntemi dene istersen bizimle birlikte belki işe yarar :KK15:

Kızlar hepinize selamın aleyküm öncelikle ben geçen ay Allahın izniyle bu yöntemle hamile kaldım konu açmıştım hamile kaldığım ay nasıl yapıldığını anlatmıştım şimdi ben laboratuvar teknikeriyim ürolojide spermiyogram testleri için gelen spermler 1 saat içerisinde çalışılıyo bide sağlıksız bozuk spermler yumurtayı delemiyo bu konuda içim rahattı bide ne gelirse Rabbimden dedim ve tuttu bi ihtimal bişeyler vesile oluyor bence bü deneyin :)
Canım gözün aydın :) sana birşey sormak istiyorum.esim icinde doktora gidicez spermiyogram icin.fakat hastahane ortamindatest istemiyor evden gotursek kaç dk icind veya saat içinde goturmemiz gerekir

Canım soğan suyu denedin mi.ve hormonların nasıl sorun varmı

Kuzum bir yıl önce en son denedim bende bir tesiri olmadı hormonlarım normal sadece pko görünümü var ama etkileri yok doktorum böyle söylemişti. Adetim düzenlidir ani kilo alıp vermiyorum
hormonlarım normal ama insulin direnci yüksek :KK43:

Bende pkoluyun yedi aydır yok bir düşük yaptım 3 ay oldu şimdi ovulasyon testi sipariş ettim birde onunla deneyecegim

Kuzum bir yıl önce en son denedim bende bir tesiri olmadı hormonlarım normal sadece pko görünümü var ama etkileri yok doktorum böyle söylemişti. Adetim düzenlidir ani kilo alıp vermiyorum
hormonlarım normal ama insulin direnci yüksek :KK43:
Ayn n canım benimde öyle işte ama adetim çok düzensiz.bunu ilk defa duydum canım nasıl düşermis ki insulin direnc.seker tuketmemek en başı ama o yetmez sanırım.

Ayn n canım benimde öyle işte ama adetim çok düzensiz.bunu ilk defa duydum canım nasıl düşermis ki insulin direnc.seker tuketmemek en başı ama o yetmez sanırım.

ilaç veriyorlar kuzum ama ilaç kullanamıyorum onun yerine tarçınlı su içiyorum bol bol oda işe yarıyor insülin direnci kilo vermeyi engelliyor maalesef karbonhidratsız bir yaşam gerektiriyor ama bende başaramıyorum karbonhidrat içermeyen bir yiyecek neredeyse yok. Ek olarak enerjiyi karbonhidrat veriyor ne yapacağımı şaşırdım ama gebeliği aşırı düzeyde etkileyen birşey değil bu

ilaç veriyorlar kuzum ama ilaç kullanamıyorum onun yerine tarçınlı su içiyorum bol bol oda işe yarıyor insülin direnci kilo vermeyi engelliyor maalesef karbonhidratsız bir yaşam gerektiriyor ama bende başaramıyorum karbonhidrat içermeyen bir yiyecek neredeyse yok. Ek olarak enerjiyi karbonhidrat veriyor ne yapacağımı şaşırdım ama gebeliği aşırı düzeyde etkileyen birşey değil bu
Anladım canım zormus ya sebzesalatalari falan yiyebilirsin ama nereye kadar İste.kuzum bide zamanı g lmeyince ne yapsam olmuyor istestres yapmayin diyorlar nasıl yapmayalim bir yılı geçti yani Allah herkesin yardjmcisi olsun gercekten çok zormuş bu isler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X