ayrıca cık cik eki türkçemizde var çoğu kelimede kullanılıyor
siz herhalde türkçemiz adına bunları kullanmıyorsunuz
yabancı kelimeleri filanda kullanmıyorsunuzdur muhakkak
otomobile filan oturgaçlıgötürgeç diyorsunuzdur.
yani arkadaş ortamında samimiyetle söylenen bir iki kelimeyi nerelere getirmişsiniz.
ki kelimelerde ihtiyaç üzerine oluşmamışmı insanlar tarafından
kelimelerde gökten zembille inmedi ya
belki bu kelimeler bezı arkadaşlar için ihtiyaç ve kullanıyorlar
kime ne açıkçası
evet birgün bende mutluluğun dibine vurmak ve şımarıklık içinde HAMıŞıM diye bağırmak istiyorum.ne varki bunda?bizde burada samimi bir ortamda yakın bulduğumuz arkadaşlarımıza kullanıyoruz bu kelimeleri yoksa dilimize yerleşmiş her yerde her ortamda kullandığımız kelimeler değil tabikiyerimsenibenhamiş,bebiş,göbiş,kociş,................ :roflol: mutluluğun dibine vurmuş ya da öyle hissetmek isteyen şımarık kadın semptomu ... çok komik :)
hamiş hamişoto hastalığı diye baslık bıle gordum bu ne dedım ılk once turkcemız bozulmasın bır kısının sıvesı olabılır degısıktır ama bu kelıme bıle bıle soylenıyor degıl mı
ben gerçekten bu sitenin yapısını cezaların neye göre verildiğini
konuların neye göre silindiğini anlayabilmiş değilim
buraya yazdığım yorumum tartışma gerekçesiye silinmiş
kullanıcı panelimde konuma verilen puanın karşısında tartışma yazıyor
acaba tartışma içeren hangi cümleleri kullanmışım lütfen bana biri açıklayabilir mi
geçende bir konuda tartıştığım için uyarı cezası aldım
halbuki uzaktan yakından tartışmak gibi bir niyetim yoktu sadece olayları yatıştırmak adına bir kaç yorumda bulundum o kadar
çok komik iğreti demek tartışma yaratmıyorda benim abartıyorsunuz bence isteyen istediği gibi kullanır yorumum mu tartışma yaratıyor
ben bu çifte standardı anlayabilmiş değilim
çok rica etsem anlayan biri bana anlatabilir mi
çok şükür hamile kalmadan öğrendim şu kelimeyi buyrunnnnnnnnn
ben gerçekten bu sitenin yapısını cezaların neye göre verildiğini
konuların neye göre silindiğini anlayabilmiş değilim
buraya yazdığım yorumum tartışma gerekçesiye silinmiş
kullanıcı panelimde konuma verilen puanın karşısında tartışma yazıyor
acaba tartışma içeren hangi cümleleri kullanmışım lütfen bana biri açıklayabilir mi
geçende bir konuda tartıştığım için uyarı cezası aldım
halbuki uzaktan yakından tartışmak gibi bir niyetim yoktu sadece olayları yatıştırmak adına bir kaç yorumda bulundum o kadar
çok komik iğreti demek tartışma yaratmıyorda benim abartıyorsunuz bence isteyen istediği gibi kullanır yorumum mu tartışma yaratıyor
ben bu çifte standardı anlayabilmiş değilim
çok rica etsem anlayan biri bana anlatabilir mi
orda falanca filanca tartışma çıkatmış diye değil konunun genel havası üzerine topladım mesajları ve işlem yapmadım sizinkinin olduğunun farkında değilim kimin diye bakmadım :) diğer mesaja bakayım tamammı:)hayret silinmemiş akannehir
bende anlamıyorum artık
neye göre siliniyo bu yorumlar
yok yani bilelimde ona göre yazalım sengözlerimebaksanab
Bazen hamile veya anne olan arkadaşlarıma "bebiş nasıl ? " derim..
Ama hamiş veya koçiş veya sonuna "iş" eki getirilmiş diğer ifadeler memiş,pipiş(evet bunu bile duydum)
Hoşuma gitmiyor,sürekli böyle konuşan birisiyle sohbet edemem sanıyorum.
Hele de kocasına "kocişim" diyenleri ne derseniz diyebilirsiniz,gerçekten çok yapmacık buluyorum.Buldumcuk gibi geliyor :kedi:
şu hamiş kelimesi çok gıcık lütfen kullanmayalım hamile,gebe tamam doğrusu budur ama şu hamiş ne oluyokafamçokkarıştıbi keresinde biri rütbesine HAMUŞ yazmış:1shoken gıcığıydı zaten lütfen dilimizi bozmayalım.
hamiş,bebiş,göbiş,kociş,................ :roflol: mutluluğun dibine vurmuş ya da öyle hissetmek isteyen şımarık kadın semptomu ... çok komik :)
tebrik ederim sizi mevzunun dibine vurmuşsunuz... sizinle kankiş olabilirmiyiz :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?