Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Folbiol i devlet karşıladıgi için vermiştir folbiol çok yüksek değerde folik asit içeriyor folat degeriniz çok çok düşük değilse tavsiye edilmezBen folbiol kullanıyordum doktorum bunu önermişti
Bende bilmiyordum bunu bişey sormak istiyorum hamilelikte bebeğe bi zarari olur mu bunun pekiFolbiol i devlet karşıladıgi için vermiştir folbiol çok yüksek değerde folik asit içeriyor folat degeriniz çok çok düşük değilse tavsiye edilmez
Bende bilmiyordum bunu bişey sormak istiyorum hamilelikte bebeğe bi zarari olur mu bunun peki
Ben kaybettim zaten bebeğimi iki kez ama doktorlarım da uyarmadi veya başka bi hap yazmadı sürekli folbiol yaziyorlardifolat değerinizi ölçtürmenizi öneririm yüksek olması bebeğe malesef zarar verebiliyor...
çok geçmiş olsun acınızı unutturacak acı yaşamayın dilerim.. umarım yine bebeğiniz olur ve sağlıkla kucağınıza alır uzun ömürler yaşarsınız beraber... Folbiol 5 mg ama almanız gereken 0.4 mg... zaten düşük gibi bir durum değil de gelişim bozukluğu oluyormuş doğum sonrası...Ben kaybettim zaten bebeğimi iki kez ama doktorlarım da uyarmadi veya başka bi hap yazmadı sürekli folbiol yaziyorlardi
Amin inşallah çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler içinçok geçmiş olsun acınızı unutturacak acı yaşamayın dilerim.. umarım yine bebeğiniz olur ve sağlıkla kucağınıza alır uzun ömürler yaşarsınız beraber... Folbiol 5 mg ama almanız gereken 0.4 mg... zaten düşük gibi bir durum değil de gelişim bozukluğu oluyormuş doğum sonrası...
Günde alınması gereken miktarın neredeyse 5 katı hiperaktivite vb bozukluğa sebep oluyor daha öncesinde omurga açıklığı vb anomalisi olmayan hamilelere verilmezBende bilmiyordum bunu bişey sormak istiyorum hamilelikte bebeğe bi zarari olur mu bunun peki
Ya inanmıyorum ve doktorum da bana bunu yazıyordu çok teşekkür ederim bilginiz içinGünde alınması gereken miktarın neredeyse 5 katı hiperaktivite vb bozukluğa sebep oluyor daha öncesinde omurga açıklığı vb anomalisi olmayan hamilelere verilmez
400 mq olan folatlari tavsiye ederimYa inanmıyorum ve doktorum da bana bunu yazıyordu çok teşekkür ederim bilginiz için
Ben hamile değilim iki kez kaybettim ama yinede teşekkür ederim bu yere kaydedicem400 mq olan folatlari tavsiye ederib
Ben de 1 düşük bir kimyasal geçirdim şu an çok şükür 26 haftalık hamileyim neden kaybettinizBen hamile değilim iki kez kaybettim ama yinede teşekkür ederim bu yere kaydedicem