• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamiş belirtisi,silik testi çıkanlar ve sprial sonrası hamiş olmadım diyenler

dicle01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar adet olacakmışım gibi kasık sancısı ve bel ağrısı çektim hamimelik belirtisin ilki kasık sancısı özellikle kasıklarda ciddi bi ağrı meydana geliyor. göğüslerinizde şişkinlik ve ağrı ve bel ağrısı. adet olacagımı sanıyordum adet tarihim geldiğinde adet olmadım ve iki gün geçti. eczaneden bir test aldım ve yaptım birinci çizgi çok net ikincisi ise silikti. önce acaba ben iki çizgi görmek istediğim için banamı öyle geliyor dedim ama kardeşime gösterdim oda aynı şekilde söyledi. ama emin olmak için hastaneye gittim kanda gebelik testi yaptırdım ve hamile oldugumu söyledi doktor şuan 2 haftalık anne adayyım. bu ikinci çocuğum olacak ilk çocuğumda 5 yıl ara verdim ve o sırada sprialle korunuyordum 5 şubat 2011 de sprialimi çıkardım ve 26 nisan tarihinde anne adayı oldum. sprial sonrası hamile kalmadıgım için çok korkuyordum olamayacağımı sanıyordum. eğer sizde olamıyorsanız sakın endişe etmeyin doktorla konuştugumda sprial sonrası 5 veya 6 ay hamile kalamamak normalmiş DARISI SİZLERİNDE BAŞINA BUNLARI SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM MUTLU YARINLAR :49::nazar:

:nazar::nazar:hayırlı olsun ...sağlıkla al kucağına inşallah..Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah:71:

Allah tamamına erdirsin canım.bu duyguyu ikinci kez nasip etsin allah bana ve tüm isteyenlere.:49::49::49:

çok sevındım cnmm bnde aynı dertten muzdarıpım ama bnm 3 gunum geçti ve idrar testım negatıf çıktı yarın kan testı yapıcam inş hamıleyımdırr:5::5::5:

merhabaa
öncelikle hayırlı olsun arkadaşım
benimde adetim 3 gün geçti idrar testi yaparsam çıkarmı?
ama bir sorun var ben bebek istemiyorum:((

tşkkür ederim arkadaşlar size önerim sabah ilk israrınızla yapın ve piyasada satılan adını hatırlamıyorum 5 tl ye testler var onlar erken gebelik testleri adet gününe bi kaç gün varsada gösterdiğini söledi eczacı hanim testin adını eczaneye gittiğimde sorup öğrenir sizinle paylaşırım hepinize bebişlerinizle mutlu yarınlar:49:

masummm evt test yapsan çıkar silik görünsede hamile oldugunu müjdeleye bilirsin :)

merhabaa
ben regli oldumm:) ve ben buna seviniyorum çünkü düşünmüyorumm
bebekkk büyük konuşmayım amaa allah isteyenlereversin inşşş
benimplanlarımın arasında bebekk yok.

eskidennn nedennn yokk diye üzülürkenn
şimdi inş yoktur diye seviniyorumm

inlşşşşş tüm bebek isteyenlerr benim gibi olur ilerde
herkess yavrusuna kavuşsun:)))

Back
X