Tabikide öyleöyle mi dersiniz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sizce gebelik var mı
- Konu Sahibi Beste8786
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?tamam ama olduğum yerde sağlık ocağı yok özel hastane var hep, sizce aynı yerde mi versem farklı yerde miYarın cuma verme haftasonu zaten saglik ocağı kapali pazartesi günü ver canım
Ayni yerde ver canımtamam ama olduğum yerde sağlık ocağı yok özel hastane var hep, sizce aynı yerde mi versem farklı yerde mi
- 2 Aralık 2024
- 1.049
- 418
- 38
Strip testlere güvenme canm yazn beni de hamile gösterdi acile gttm sonuc hayal kırıklığı.tamam ama olduğum yerde sağlık ocağı yok özel hastane var hep, sizce aynı yerde mi versem farklı yerde mi
- 10 Aralık 2024
- 22
- 7
- 1
- 20
Bende de yarım çizgi çıkmıştı görseldeki gibi ama hamilelik çıkmadı test bozuk çıkmıştıSizce hamileyim yarın kan testi vereceğim hemşireye gösterdim o da emin olamadı çift çizgi var gibi sanki dedi.Sonra tekrar erken gebelik testi aldım adetim 4 gün gecikti hatta bugün 5.günüm bu en son yaptığım testte negatif çıktı anlayamadım.Ama sadece bel ağrısı var hafif kasıklarımda öyle ağrım göğüslerim hassas ama adet olmadan önce de öyle olurdu.uyku hali de yok gayet dinçim
gerçekten mi ne almalıyım sizce erken gebelik mi normal kaset mi acaba tekrar yapmalı mıyım? yoksa kekik maydonoz suyuna mı devam etsem olmak icinStrip testlere güvenme canm yazn beni de hamile gösterdi acile gttm sonuc hayal kırıklığı.
tamam canım cok tesekkur ederim baya umutsuzlandım bence yok ama napalım, acaba haftasonu evde idrar testi mi denesemAyni yerde ver canım
Dene canim foto at umudunu kaybetme hakkında hayırlısı olsuntamam canım cok tesekkur ederim baya umutsuzlandım bence yok ama napalım, acaba haftasonu evde idrar testi mi denesem
hangi marka test aliyim sizceDene canim foto at umudunu kaybetme hakkında hayırlısı olsun
- 2 Aralık 2024
- 1.049
- 418
- 38
Yani 1.2 yi hiçbir test bence göstermez. Bazı stripler suyu bile hamile gösteriyor. Awox erken gebelik testi için iyi diyorlar ben de bu ay aldım onları henüz denemedm 6 günüm var. Siz şüpheniz varsa bir sey ıcmeyn gecikme devam ederse yıne bakın ama prodoctor da almayın guvenlr değilmiş. Kaset testlerden de labouquick guvenlırgerçekten mi ne almalıyım sizce erken gebelik mi normal kaset mi acaba tekrar yapmalı mıyım? yoksa kekik maydonoz suyuna mı devam etsem olmak icin
yaşadığım yerde test markaları çok kısıtlı çok teşekkür ederim yarın sorucam hepsiniYani 1.2 yi hiçbir test bence göstermez. Bazı stripler suyu bile hamile gösteriyor. Awox erken gebelik testi için iyi diyorlar ben de bu ay aldım onları henüz denemedm 6 günüm var. Siz şüpheniz varsa bir sey ıcmeyn gecikme devam ederse yıne bakın ama prodoctor da almayın guvenlr değilmiş. Kaset testlerden de labouquick guvenlır
- 15 Ağustos 2024
- 1.236
- 1
- 422
- 38
Predictor early erken gebelik testi al o bütün eczanelerde oluyor sadece azıcık pahalıyaşadığım yerde test markaları çok kısıtlı çok teşekkür ederim yarın sorucam hepsini
- 15 Ağustos 2024
- 1.236
- 1
- 422
- 38
Ama yerinde olsam o testi alana kadar gider kan veririmyaşadığım yerde test markaları çok kısıtlı çok teşekkür ederim yarın sorucam hepsini
evet o vardı hatırladımPredictor early erken gebelik testi al o bütün eczanelerde oluyor sadece azıcık pahalı
ya 2 gün geciktim 1.20 cıktı çokta ümidim kalmadı, ama sökülmesi için bitki çayı içiyordum ona devam etsem mi onu düşünüyorum şuanAma yerinde olsam o testi alana kadar gider kan veririm
- 15 Ağustos 2024
- 1.236
- 1
- 422
- 38
Kız içme çay fln geç döllenmedir belki düşürceksin çocuğuya 2 gün geciktim 1.20 cıktı çokta ümidim kalmadı, ama sökülmesi için bitki çayı içiyordum ona devam etsem mi onu düşünüyorum şuan
öyle mi dersin ben bir de ilaç takviye kullanıyordum onlara devam etmeli miyim kafam karıştı, geç döllenme de olsa 2 gün gecikmeye çıkmaz mıydıKız içme çay fln geç döllenmedir belki düşürceksin çocuğu
- 15 Ağustos 2024
- 1.236
- 1
- 422
- 38
Burada 10 gün sonra öğrenenler var kuzucum öyle hemen ilaçdır çaydır kullanma öyle şeyler varsa olan çocuğuda düşürürsün dikkat etöyle mi dersin ben bir de ilaç takviye kullanıyordum onlara devam etmeli miyim kafam karıştı, geç döllenme de olsa 2 gün gecikmeye çıkmaz mıydı
yaa çok iyisiniz çok teşekkür ederim ozaman ben haftaya kadar bekliyim belki bir şans olur banadaBurada 10 gün sonra öğrenenler var kuzucum öyle hemen ilaçdır çaydır kullanma öyle şeyler varsa olan çocuğuda düşürürsün dikkat et
- 15 Ağustos 2024
- 1.236
- 1
- 422
- 38
Tabiki de bi bekle bakalım 2 gün aralıklı testi tekrarlayaa çok iyisiniz çok teşekkür ederim ozaman ben haftaya kadar bekliyim belki bir şans olur banada