• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce gebelik var mı

Sizce hamileyim yarın kan testi vereceğim hemşireye gösterdim o da emin olamadı çift çizgi var gibi sanki dedi.Sonra tekrar erken gebelik testi aldım adetim 4 gün gecikti hatta bugün 5.günüm bu en son yaptığım testte negatif çıktı anlayamadım.Ama sadece bel ağrısı var hafif kasıklarımda öyle ağrım göğüslerim hassas ama adet olmadan önce de öyle olurdu.uyku hali de yok gayet dinçim
Bende de yarım çizgi çıkmıştı görseldeki gibi ama hamilelik çıkmadı test bozuk çıkmıştı

gerçekten mi ne almalıyım sizce erken gebelik mi normal kaset mi acaba tekrar yapmalı mıyım? yoksa kekik maydonoz suyuna mı devam etsem olmak icin
Yani 1.2 yi hiçbir test bence göstermez. Bazı stripler suyu bile hamile gösteriyor. Awox erken gebelik testi için iyi diyorlar ben de bu ay aldım onları henüz denemedm 6 günüm var. Siz şüpheniz varsa bir sey ıcmeyn gecikme devam ederse yıne bakın ama prodoctor da almayın guvenlr değilmiş. Kaset testlerden de labouquick guvenlır😍

Yani 1.2 yi hiçbir test bence göstermez. Bazı stripler suyu bile hamile gösteriyor. Awox erken gebelik testi için iyi diyorlar ben de bu ay aldım onları henüz denemedm 6 günüm var. Siz şüpheniz varsa bir sey ıcmeyn gecikme devam ederse yıne bakın ama prodoctor da almayın guvenlr değilmiş. Kaset testlerden de labouquick guvenlır😍
yaşadığım yerde test markaları çok kısıtlı :( çok teşekkür ederim yarın sorucam hepsini

öyle mi dersin ben bir de ilaç takviye kullanıyordum onlara devam etmeli miyim kafam karıştı, geç döllenme de olsa 2 gün gecikmeye çıkmaz mıydı
Burada 10 gün sonra öğrenenler var kuzucum öyle hemen ilaçdır çaydır kullanma öyle şeyler 🤦🏻‍♀️ varsa olan çocuğuda düşürürsün dikkat et

Back
X