Hamiş Arkadaşlar Göğüs Uçlariniz Karardimi?

ayyyy o keseyi görünce okadar mutlu oluyosun ki anlatamam.adetin geçsin bence 8 gün kadar ben bekleyeemedim 8.gün gittim.gördük kesemizi.8 haftalıkkende kalp atışını duydum oğluşumun.

sağolun kızlar.. yazarım size burdan kan testi yaptırayım bi. ben şimdi gideyim bişeyler yemeye çalışayım. fena başım dönüyo.

hepinizin yavrularını allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşşallah.
rabbim olmayanlara da versin, kimsenin kucağını boş bırakmasın.

öptüm sizi kızlar. ben kaçıyoruma.s.a.s.a.s.

yok canım ikili testte belli oluyor ya ense kalınlığı sakatlık durumu falan öle bişi çıkmasından çok korkuyorum işte.ben 6. haftada keseyi gördüm emriyoyuda gördüm gelişio dedi 8. haftada gittim bebegi gördüm kalbide atıyodu herşey çok normal çıktı şimdi sıra 17 aralıkta.

amin canım rabbim herkese bol bol versin evlat.sağlıklı bebişler vesin herkese vatana millete hayırlı.anasına babasına hayırlı evlalar versin mevlam.bende namaz kılacak yinebuluşuruz buralrda görüşürüz öptüm canlarım hamiş arkadaşlarım benimm

insallah sorun cikmaz canim bebekte sorun olabilecegini doktormu sana soyledi yoksa senmi kendiliginden tedirginsin benim gibi!!!!

ya kizlar benim haftaya cumartesi ultrason icin randevum var 7 hafta3 gunlukken yani kalp sesini duyarmiyim sizce???????

doktor bişi demediki ben tedirginim işte çünkü ozman belli olurmuş ona bişi olmasından korkuyorum kendi kuruntum işte.
mehaycım sesini duymuyosun sadece kalp atışını görüyosun ben 8 haftalıktı gördüğümde.

Ay alemsiniz kizlar gogus uclarinin kararmasi 4 cu aydan basliyo sona dogru azar azar karariyo ve insanin yapisina gore rengi koyu yada acik oluyo.Simdi benim kuzenimin bebegi kiz gogus uclari simsiyah olmus nerdeyse benimde basladi sonlara dogru iyice kararir.Bence cinsiyetle alakasi yok.Yapi meselesi.Azcik daha bekleyin gorururum ben sizi aglicaksiniz uclari karariyo cirkin oluyo diye bunlar iyi gunleriniz :)))

evet duyarsın mehay ben tam 42 gunlukken gittim bebısımın kalbı bır atıyadu tık tık diye
duyarsın yani korkma süper bi duygu

hafsaacim cok tesekkur ederim canim cok merak ediyordum bunu!!!kalp atisini gorecegine emindimde duyarmiyim diyordum saol!!

Ay alemsiniz kizlar gogus uclarinin kararmasi 4 cu aydan basliyo sona dogru azar azar karariyo ve insanin yapisina gore rengi koyu yada acik oluyo.Simdi benim kuzenimin bebegi kiz gogus uclari simsiyah olmus nerdeyse benimde basladi sonlara dogru iyice kararir.Bence cinsiyetle alakasi yok.Yapi meselesi.Azcik daha bekleyin gorururum ben sizi aglicaksiniz uclari karariyo cirkin oluyo diye bunlar iyi gunleriniz :)))

annıscım sanırım 4 ay olarak bı sınır yoktur benım 11 haftalık nerdeyse sımsıyahj oldu kı beyaz tenlıyım esmerde degılım:uhm:
bence kısıden kısıye degısır bunlar daha dogrusu hamılelıkte yasanan hey degısısıklık herkeste farklı olur.

X