Hamiş Arkadaşlar Göğüs Uçlariniz Karardimi?

kız hamleleik belirtilerimiz aynıı.erke mi olacak yoksa bebişin.benimki erkek teyzesi.sen test yaptınmı bi daha?

ayy canım benim.. sağlıklı doğsun da. hiç önemli değil. ben bebişleri çok seviyorum. hiç farketmez.

dün yaptım çok silik çıktı. yarın sabah yapıcam tekrar daha net çıkarsa gidip bi de kan testi yaptırcam.

ama galiba hamileyim, çok farklı hissediyorum kendimi.

canım hamilelikte su içmek çok iyi içebildiğin kadar hep iç.dıaşrı çıksanda yanında su şişen olsun hep.bol su içende çatlak olmuyo bide doğum çok kolay oluyomuş.

evet canım valla hep su içiyorum sürahi yine yanımda :asigim: bi de fındık falan çok yiyorum meyve. sanırım ondan kabızlık hiç yok şuanda. çok rahatım. karnımda çok şişlik de yok sadece bi gerginlik var. bi de gaz çok var :asigim:

sernanazcım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin a.s. senin az kalmışşşş ne güzel.

allah herkese sağlıklı bebişler versin. beklemek çok zor kızlar. ben 5 aydır deniyorum. ama çok zor gerçekten.

canım silik çıktıysa kesin hamilesin bnimde çok silik çıkmıştı koşa koşa kan testi yaptırdım pozitif çıktı bende ilk başalrda canım fındık çekiodu ekşi şeyler daha çok yiyorum canım tatlı istemiyo.inşaallah hamişsindir kıs :)) gögüs kenarlarında beyaz kabarcıkalr varmı canım.

bende çok su içtim canı m ya bebek keseye yerleşio ya kesedes u olması gerek susuz kalma.bol bol iç.test yapmana gerek yok aslında hamişsin belli.ay çok seviniyorum hamiş haberleri alınca valla.rabbim analı babalı büyütsün .

havucu ben çok yedim ilk 3 ay yazın hormonlu şu koca havuçları bir yiyodum banamısın demiydu valla.havuç çok faydalı yağmurun dediği gibi.mandalinayı da ilk çıkıtğı tam ekşi olduğu zaman yiyodum allahım hiç ekşi gelmiyodu..meyve bol ye canım yaa.

canım silik çıktıysa kesin hamilesin bnimde çok silik çıkmıştı koşa koşa kan testi yaptırdım pozitif çıktı bende ilk başalrda canım fındık çekiodu ekşi şeyler daha çok yiyorum canım tatlı istemiyo.inşaallah hamişsindir kıs :)) gögüs kenarlarında beyaz kabarcıkalr varmı canım.

evet canım o da var o halkanın etrafında kabarcıklar var. bi de göğüs halkası sanki içeriden şişirilmiş gibi huni gibi oldu :asigim: o halkada bile kılcal damarlar görünüyo.

canım fazla söze gerek yok sen hamilesin önce ben kutlıyım seni:)) tebrikler ama hemen kan testi yaptır gebelik dereceni öğren bu çok önemli.

bende çok su içtim canı m ya bebek keseye yerleşio ya kesedes u olması gerek susuz kalma.bol bol iç.test yapmana gerek yok aslında hamişsin belli.ay çok seviniyorum hamiş haberleri alınca valla.rabbim analı babalı büyütsün .

ahh canım benim ben inanmıyorum inanki... dün gece eşim biraz beni üzdü. bu daha karar verememiş baksana gelip gelmemeye dedi güldü ya.. beni de ağlattı. sonra gönlümü aldı ama.. ben yok demedim ki bekleyelim falan dedi sonra da.. bende ne hayaller kuruyodum öğrenince vereceği tepkiyle ilgili. bizimki dalga geçti :eek:klava: göstericem ama ona.. herşeye aşerecem uğraşsın dursun :roflol:

canım fazla söze gerek yok sen hamilesin önce ben kutlıyım seni:)) tebrikler ama hemen kan testi yaptır gebelik dereceni öğren bu çok önemli.

kızlar hcg kaç çıkarsa kese görünüyo.. sizin nasıl olmuştu.. hcgye göre haftayı söylüyolar dimi..

aşer valla hamileliğin keyfi orda zaten herkes hemen ne istediysen almaya çalışıyo :))

canım benim adetim 3 gün geçmişti degerim 94 çıkmıştı 2 haftalık falan oluyo.6 haftalıkken ultrosonda alttan gördü doktor.8 haftalıkken kalp atışını gördüm çok güzel atıyodu yavrumun ya :))

boş ver erkekler pek anlamıyor hanım işlerinden senin karnın büyümeye başlasın bak bakalım neler yapacak o sana merak etme.daha kesin değil ya oda umutlanmak istemiyo sanırım bide seni kızdırmış olmalı eşin.kesinleşsin çıkar acısını ondan.acıma kızzzzz

eger adetinin uzerinden 42 gun gectiyse kese gorunurmus sanirim hcg 3000 olunca falan gorunur ama vajinal tabi!!

5-6 haftalikken vajinal yoldan gorunebiliyor ama kalp atislari 7 haftadan sonra goruluyor 9 haftadan sonrada duyuluyor!!!

hcg degeri 5 ustundeyse hamilelik var fakat bebegi gormek icin cok erken daha kese olusmamis oluyor!!!

evet işte mehaycım benim öyle oldu şimdi 17 sinde ikili teste gidicem çok dua ediyorum sorun çıkmaması için.

X