Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12.11 canımmmmCanım belki geç döllenmeden dolayı çıkmamış olabilir yarın bı daha test yap bence
Canım bı tane bayan yorum yapmıştı onun mesajına cevap yazdım yanlis anlama senden cevap bekliyordum zaten12.11 canımmmm
İnşAllah canım isteyen herkese nasip olsun inşallahhhAA canım süper hamilesin gözün aydın çok sevindim yemin ederim ay ne güzel ya Rabbim sağlıklı bı şekilde artmasinida nasip etsin inşallah
İnşAllah canım yaa ilk benim o yüzden tamamen tecrübesiz durumdayımVe canım güzel artmış inşallah sağlıklı devam edicek öyle gözüküyor
Aynen canım bende öyle düşündüm 3 ü regli günüm zaten yasak var 4 ünde gidip tahlil yaptırayım diye düşündümOo ilk hamilelik şuan sen çok iyi anlıyorum canım şuan da artışlara bakman gerekiyor canım istersen biraz bekle adet zamanında git yine test yap hem artışına da bakarsın
İnşAllah canım allahım isteyen herkese nasip etsinTabiki canım daha iyi olur Rabbim sağlıklı artışların devamını da getirsin inşallah
Test yaptınız veya yaptırdınız mı benimde aynı şekilde hiç oynamazdı 5 gün gecikdim erken ve normal olarak test yaptım negatif çıktı. Kaç gün daha beklemeliyim bilmiyorumKızlar benim adetim bugünle birlikte 4 gün gecikti. Ilk günü test yaptım negatif cıktı. Sizce haftasonuna kadar beklemelimiyim? Ilk defa gecikti hep zamanında gününde olurdum en fazla 2 gün oynardı arada
Aynı durumdayız canım şuan bende bekliyorum bence haftasonuna kadar duralım ben cumartesi yapmayı düşünüyorum ❤Test yaptınız veya yaptırdınız mı benimde aynı şekilde hiç oynamazdı 5 gün gecikdim erken ve normal olarak test yaptım negatif çıktı. Kaç gün daha beklemeliyim bilmiyorum![]()
Test yaptım ama 27 aralıktı yani adetimin normalde 1. Günüydü negatif çıktı. Sanırım erken yaptım dayanamadım..Aynı durumdayız canım şuan bende bekliyorum bence haftasonuna kadar duralım ben cumartesi yapmayı düşünüyorum ❤
Aynı durumdayız canım şuan bende bekliyorum bence haftasonuna kadar duralım ben cumartesi yapmayı düşünüyorum
Göğüslerim şişti benim çok hassaslaştı şuan. Kasiklarimda ve belimde dediğin gibi hafif batmalar oluyor. Ya birde idrarım köpürüyor genelde bilmiyorum neyden kaynaklı amaBende cuma günü kan tahlili yaptıracağım canım haber et banada olur mu inşAllah hayırlıysa Rabbim senin benim ve isteyen herkesin gönlüne göre versin inşAllahpeki herhangi bi belirtin var mı ? Ben şu sıralar biraz daha fazla idrara çıkıyorum ve ara ara sağ göğsüme batmalar oluyor ve regl olacağım günden bugüne hafif hafif gelip giden bel ağrılarım var. Nadir ama baş ağrılarımda tutuyor. Bugün ayrı bi iştahsızlığım var bunlar bir belirtimi bilmiyorum da.