Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben kimyasal geçirdim aralığın 13 nde doktora gittim hiç parça kalmadığını söyledi bı kaç gündür mide bulantım baş ağrım karın ağrım vardı betam 2 çıkmıştı şuan 3.39 çıktı acaba yeniden mi hamile kalıcam
Merhaba bugün tekrar test yaptırdınız mı güzel haberi almışsınızdır inşallahDoktor çağırdı canım salı günü
Bende dün kan testi yaptırdım 2.60 çıktı yükselir umudu ile bekliyorum inşallah alırız güzel haberleriMerhaba test yapmadım tekrar
6 gün kala vermiştim işte canım şimdi 5 gün var beklemeye devam ediyorumSenin hastalığına kaç gün var canım
Bugün verdim doktor isteği ile ama yükseliş olacağını düşünmüyorum canım regli gecikince veririm tekrar kan bi terslik olmazsaBı daha kan testini adet zamanında mi vericen canim
4 te çıkacak canım sonuç çıksın yazarım mutlaka size deNe zaman belli olucak canım sonucun bende yapicam çünkü
Aminnn canım hepimizin inşallahTamam canım inşallah yükselmiştir inşallah çok güzel sonuçlar alırsın ya Rabb'im kucağımızi boş bırakmasın
Canım ne yaptınAminnn canım hepimizin inşallah![]()
Henüz çıkmadı canım bekliyorum bendeCanım ne yaptın