- 26 Mayıs 2016
- 312
- 270
- 103
- Konu Sahibi bahar_cicekleri
Merhaba kızlar;henüz hamileliğin başında sayılırım.yüzüstü yatmaya çok alışığım,bazen gece unutup dönüyorum;doktora da sormadım.bi sakıncası var mı yüzüstü yatmanın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim yatma şeklimi bir görseniz varya resmen yatakta zıplayarak dönüyorum ve yüzüstü yatıyorum. zaten belli dönem sonra karın büyüyünce yatamayacaksın. bende sola yatınca daha rahat yatıyorum. benim bildiğim sırt üstüğ yatıp ayakları uzatmak sakıncalıymışMerhaba kızlar;henüz hamileliğin başında sayılırım.yüzüstü yatmaya çok alışığım,bazen gece unutup dönüyorum;doktora da sormadım.bi sakıncası var mı yüzüstü yatmanın?
benimde geriliyor ve bebişe rahatsızlık veriyormuşum gibi geliyor. zaten normalde de yatamazdım sırtüstü23. haftayım ve hala yüzüstü yatıyorum tam değil ama yine de yüz üstü sayılır.. bende sırt üstü yatınca karnım geriliyor sırt üstü yatamıyorum p.tesi dr gideceğim soracağım o zaman :) inşaallah bebişe sıkıntı değildir...
ilk 3 ay yat ama zaten sonra sen istesende asla yatamazsın ben yüzüstü yatmaya hasret kaldım artıkMerhaba kızlar;henüz hamileliğin başında sayılırım.yüzüstü yatmaya çok alışığım,bazen gece unutup dönüyorum;doktora da sormadım.bi sakıncası var mı yüzüstü yatmanın?
aynen öyle bende uykusuz kalıyorum 2-3 saat nerdeyse yatakta dönüyorumİlk üc ay bende yattım yüzüstü. Sonra kalktığımda karnımda agrı oldugunu fark ettim. Sola veya saga yatıyorum simdi. Ama baya zorlanıyorum hala istediğim gibi dalamıyorum uykuya![]()
Ben de agrım olduğunda öyle yatıyorum;gece bi ara uyanınca değiştiriyorumPeki sırtüstü yatıp ayakları uzatmak tehlikeli mi? Ben öyle yatıyorum bazen
Bende yüzüstu yatiyorum daha rahat hissedyorm kendimi yada ayaklarimi karnima çekiyorum hamile degilken boyle degildim vucut kendini daha iyi hissediyo sanrim ama sola yatmak iyi diye biliyorm kan akisini engellemiyomus bebek açisindan daha iyiymisMerhaba kızlar;henüz hamileliğin başında sayılırım.yüzüstü yatmaya çok alışığım,bazen gece unutup dönüyorum;doktora da sormadım.bi sakıncası var mı yüzüstü yatmanın?
3. Aya kadar yatabilirsin demişti doktor banaMerhaba kızlar;henüz hamileliğin başında sayılırım.yüzüstü yatmaya çok alışığım,bazen gece unutup dönüyorum;doktora da sormadım.bi sakıncası var mı yüzüstü yatmanın?
25 haftaloksın nasıl yatıyorsun öyleBen hala yüz üstü yatanlardanim![]()