• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyken vajina icine bosalmak

:( rabbim yaşatmasın kimseye inşllah tem. 14 te randevum var ogün söylerim doktora

5 aylıkkn bi ilaçdan dolayı düşük tehlkesi gecirdm doktrn verdgi bi fitil yüznden 1 hafta progestan kullndm yat dnln dedi 1 hafta snra norml hyta döneblrsn dedi ama bi kere korktm ya ı zsmndan beri kanki gbi oldk bzde :KK71:ve bep zaten kasıklrmda oldgu için oğlm o zamndan beri yok yani suan 35 haftalk oldk

benimde az da olsa düşük tehlikem var progestan içiyorum çok korkuyorum hareket etmeye bile bunalıma gircem

Kaç haftalıksınız. Bnmde öle azdı ama 5 aylk hamileydm akıntıniçin ilaç vermşti doktor fitil onu kullandktan snra kanamam olduda gtmştm öle demişti 1 hafta kullandm ben progestanı. İnşaAllah sizinde geçer sağsalim kavusurz yavrularımıza. Boşvern hiç bişi onlardan önmli diil doğmdan snra artık dha rahat kafa rahat bi şeklde yasarsnz.

6 haftalığım doktor ama çok vahim olsa kalkmıcaksın hep yatıcaksın gibi şeyler dedi hiç öyler demedi sadece ultrasonda etrafında kanamalar gördü

Progestn iyi geliyo 3 .ayı doldrnca blki bırakrsnz yda daha erkn. Bnm arkdsmn öleydi 3 ay olna kdar kullndı snra braktı norml hytna döndü tabi ağır kaldrmmk hzlı ani harekt etmmk kaydyla senndd öle olur cnm inşaAllah

inşallah canım peki diyolar ya doktorlar düşük olan çacouklar hastalıklı ve sağlıksız olduğu için diye o zman düşük riski kalkınca sağlkları yerinemi geliyor anlayamadım :D bide evden bile çıkmıyorum normal arabayla gitsem de mi bişi olur valla anneme bile gidemiyom tırlatçam :d

He valla onlar varya hep özl doktrlarn pinpirikliği. Hani sözüm ona iyi ilgileniyolar halbuki aynn alakası yok sağlksz çock düşen çockda iyileşnce mi sağlklı oluyo dha doğmamş cocuk .d valla Allahın iznyle önce snra da sizin tedbrle canm araba sizinse eger eşin çok yavas gitsin tümseklerden geçerken en düşük hızda geçsin sanki arabayı biri itiyo gbi geçsin. Bnmde öleydi ya hani yat diblen dedi banada kontrole giderken eşim o kadr yavas gidiyodu ki hastane en fazla 10 dk bnm randevm saat 10 daysa 9 gbi çıkıoduk evden ki habi yavas yavas gidiyodu. Eger sizinde öle çok uzak diilse öle yapın bide başka doktra gidin derim. Çnkü bana düşük tehlikesini iğneyi ilacı özel verdi yaptı snra ben devlete gittm bn öle bişi görmüyrm boşuna progestan kullanmışsın dedi.

He valla onlar varya hep özl doktrlarn pinpirikliği. Hani sözüm ona iyi ilgileniyolar halbuki aynn alakası yok sağlksz çock düşen çockda iyileşnce mi sağlklı oluyo dha doğmamş cocuk .d valla Allahın iznyle önce snra da sizin tedbrle canm araba sizinse eger eşin çok yavas gitsin tümseklerden geçerken en düşük hızda geçsin sanki arabayı biri itiyo gbi geçsin. Bnmde öleydi ya hani yat diblen dedi banada kontrole giderken eşim o kadr yavas gidiyodu ki hastane en fazla 10 dk bnm randevm saat 10 daysa 9 gbi çıkıoduk evden ki habi yavas yavas gidiyodu. Eger sizinde öle çok uzak diilse öle yapın bide başka doktra gidin derim. Çnkü bana düşük tehlikesini iğneyi ilacı özel verdi yaptı snra ben devlete gittm bn öle bişi görmüyrm boşuna progestan kullanmışsın dedi.
Bende polikistik over hastalığı var o yüDen bu hastalarda düşük riski oluyo bide uştrasonda resimde bak atayım etrafında kanamalar var ama mecbur hateket edicem yatalak hibi yatamaö ki

B
Bende polikistik over hastalığı var o yüDen bu hastalarda düşük riski oluyo bide uştrasonda resimde bak atayım etrafında kanamalar var ama mecbur hateket edicem yatalak hibi yatamaö ki
bide adet olcağın zaman vajinada böyle bi sızı olur ya öyle oluuo bana bide göbeğim bazen çok acıyo göbek deliğim kalp atışlarını ayın 14 ünde dinlicez daha çok var kafayı uicem düşünmekten sürekli korkuyla yaşamak çok zormuş

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 227
İlla ki canm zaten hamilelk zor bi dönm güzl oldgu kadar yat yat dha kötü oluyo insan baska bir doktra dha gidin bnce.

Aynen canım sakınan göze çöp batar derler ya o misal..ağır kaldırmıyorum sakınıyorum genede baya

Yok canm o kadar da olck agr kaldrma zaten de . Sağlkla al kucagna inşaAllah

Kesinlikle yapmayın bunu dikkatli olun akrabımızdan biri hamileyken boşalmış tekrar oda bebek olmuş ama üsttarafı yok sadece altı var sonradan kaçmış öyle olmuş doktor bakmış kıpır kıpır oynuyormuş canlı popodan aşağı var sonra ikiside öldü anne karnında rabbim kolaylık versin annesine

bu söylediğin şeyin tıpta imkanı yok.

nasıl anlamadım dediğinizi
imkansız diyorum. baya uydurmuşsunuz..
Bebeğin poposu varmış, kafası oluşmamış falan.
hamileyken, istediği kadar içine boşalsın üstüne hamile kalınmaz.
Tıp bunu diyor.
enfeksyon kapılır diye zararlı.

Bilmediğiniz birşey hakkında uydurmuşsunuz diyemezsiniz size göre öyle ayrıca neden uydurayım bildiğim birşeyi söylüyorum allahın yanında neler yok allah emretmiş ve olmuş öyle...

Kesinlikle yapmayın bunu dikkatli olun akrabımızdan biri hamileyken boşalmış tekrar oda bebek olmuş ama üsttarafı yok sadece altı var sonradan kaçmış öyle olmuş doktor bakmış kıpır kıpır oynuyormuş canlı popodan aşağı var sonra ikiside öldü anne karnında rabbim kolaylık versin annesine
Allah korusun

Back
X