Vajina kenarında şişlik -ele gelen sertlik

O şişlik vajinanın yanında olduğu için o iltihap ilk önce vajinana akıp ordan akmış olabilir zannedebilirmisin? Yatarak mi sıktın o şişliği yoksa ayaktami ?
Ötürü vaziyette bacaklarımı karnıma doğru çektim aynanın karşısına geçtim aslında sıkmak niyetinde değildim ama baskı uygulayinca vajinadan direk akıntı gelmeye başladı başta sarı pembe olarak geldi sonradan hafif kırmızıya döndü ama o gelince de şişlik biraz indi ama yinede var bilmiyorum ya o kist olsa direk sislikten mi oatlardi
Vajinanin içine dogru patlamistir yani ortadan değilde sağdan soldan gibi merak etme o şişlik patlamış işte oraya sen temiz tut ve biraz kolanya degdir zamanla iner merak etme.
Ya ne bileyim ordan değil vajinadan gelince akıntı korktum ne yalan söyleyeyim ele gelir sertlik var hala devam ederse bı doktora gidicem

Kızlar vajina dudağının kenarında nasıl anlatılır bilmiyorum ama orda bı şişlik ve sertlik var sıkınca da pembe sarı akıntı geldi varmı başına gelen
Bende de daha önce olmuştu ve acıyordu. Ellemedim kendiliğinden geçti ama bence böyle durumlarda bir uzmanla görüşmek en sağlıklı şey olacaktır. Ben üşengeç bir insan olduğum için genelde Allaha emanet yaşıyorum

Bende de daha önce olmuştu ve acıyordu. Ellemedim kendiliğinden geçti ama bence böyle durumlarda bir uzmanla görüşmek en sağlıklı şey olacaktır. Ben üşengeç bir insan olduğum için genelde Allaha emanet yaşıyorum
Bende ağrı yok o iltihap akinca baya küçüldü çok hafif var öyle olmasa giderdim

Back
X