Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende polikistik over hastalığı var o yüDen bu hastalarda düşük riski oluyo bide uştrasonda resimde bak atayım etrafında kanamalar var ama mecbur hateket edicem yatalak hibi yatamaö kiHe valla onlar varya hep özl doktrlarn pinpirikliği. Hani sözüm ona iyi ilgileniyolar halbuki aynn alakası yok sağlksz çock düşen çockda iyileşnce mi sağlklı oluyo dha doğmamş cocuk .d valla Allahın iznyle önce snra da sizin tedbrle canm araba sizinse eger eşin çok yavas gitsin tümseklerden geçerken en düşük hızda geçsin sanki arabayı biri itiyo gbi geçsin. Bnmde öleydi ya hani yat diblen dedi banada kontrole giderken eşim o kadr yavas gidiyodu ki hastane en fazla 10 dk bnm randevm saat 10 daysa 9 gbi çıkıoduk evden ki habi yavas yavas gidiyodu. Eger sizinde öle çok uzak diilse öle yapın bide başka doktra gidin derim. Çnkü bana düşük tehlikesini iğneyi ilacı özel verdi yaptı snra ben devlete gittm bn öle bişi görmüyrm boşuna progestan kullanmışsın dedi.
bide adet olcağın zaman vajinada böyle bi sızı olur ya öyle oluuo bana bide göbeğim bazen çok acıyo göbek deliğim kalp atışlarını ayın 14 ünde dinlicez daha çok var kafayı uicem düşünmekten sürekli korkuyla yaşamak çok zormuşBende polikistik over hastalığı var o yüDen bu hastalarda düşük riski oluyo bide uştrasonda resimde bak atayım etrafında kanamalar var ama mecbur hateket edicem yatalak hibi yatamaö ki
İlla ki canm zaten hamilelk zor bi dönm güzl oldgu kadar yat yat dha kötü oluyo insan baska bir doktra dha gidin bnce.Bende polikistik over hastalığı var o yüDen bu hastalarda düşük riski oluyo bide uştrasonda resimde bak atayım etrafında kanamalar var ama mecbur hateket edicem yatalak hibi yatamaö ki
Kesinlikle yapmayın bunu dikkatli olun akrabımızdan biri hamileyken boşalmış tekrar oda bebek olmuş ama üsttarafı yok sadece altı var sonradan kaçmış öyle olmuş doktor bakmış kıpır kıpır oynuyormuş canlı popodan aşağı var sonra ikiside öldü anne karnında rabbim kolaylık versin annesine
nasıl anlamadım dediğinizibu söylediğin şeyin tıpta imkanı yok.
imkansız diyorum. baya uydurmuşsunuz..nasıl anlamadım dediğinizi
Allah korusunKesinlikle yapmayın bunu dikkatli olun akrabımızdan biri hamileyken boşalmış tekrar oda bebek olmuş ama üsttarafı yok sadece altı var sonradan kaçmış öyle olmuş doktor bakmış kıpır kıpır oynuyormuş canlı popodan aşağı var sonra ikiside öldü anne karnında rabbim kolaylık versin annesine