Hamileyken tüm vücut ağdaya giden var mı?

womanme

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2024
155
-201
13
33
Ben artık kendim halledemiyorum, bayağı yorucu oluyor. Biraz da üşeniyorum açıkçası. Kuaföre tüm vücut adaya gitmeyi düşünüyorum ama bikini bölgesini yaptırırken canımın acıması, kasılmam falan bebeğe bir zarar verir mi acaba? Popo bel bölgesini de sonuçta yüz üstü yatar pozisyonda yapıyolar bir zararı olur mu!

Ben artık kendim halledemiyorum, bayağı yorucu oluyor. Biraz da üşeniyorum açıkçası. Kuaföre tüm vücut adaya gitmeyi düşünüyorum ama bikini bölgesini yaptırırken canımın acıması, kasılmam falan bebeğe bir zarar verir mi acaba? Popo bel bölgesini de sonuçta yüz üstü yatar pozisyonda yapıyolar bir zararı olur mu!
Yüz üstü yatar pozisyon değil de daha çok eğilme pozisyonunda yapılıyor sende öyle iste zaten gebeliği söylersin ona göre yapılır. Yüz üstü yapanı duymadım hiç.

Ağdanın zararı olacagını hiç sanmıyorum. Rahat ol bence işlem sırasında

Bence bikini bölgesini yaptırmayın doğumu tetikleyebilir ya da enfeksiyon kapabilirsiniz çok riskli

Ben en başından doğuracağım zamana kadar her ay gittim hiçbir sıkıntı yaşamadım yüzüstü yatmıyorsun yan dönüyorsun o şekilde hallediyorlar

Back
X