Hamileyken soran yoktu. Göbeği gören hamile misin diyor :((

ADRENALXIXNENJEKSXIXYON

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2008
119
0
96
39
İstanbul
Sezeryan doğumdan sonra iki buçuk ay geçti. Karnım 6 aylık hamile gibi.
Başlarda çok yumuşaktı, boş karın bu gider diyordum, şimdi sertleşti bide,
oturdu kaldı oraya sanki hiç gitmeyecek gibi. Mütiş moralim bozuk.

Ben sezeryandan sonra şunu yaptım gitti diyen yok mu?
tamam biraz yapı meselesi ama buna çabuk çözüm olacak bi hareket vardır mutlaka..
yani olması lazımm :84:

Korse gıymedınmı canım,bide doktoruna sor dikişlerin iyiyse mekiklere başla,benimde 4 aylık bebeğim var,ebru şallı ile plates yapıyorum her sabah 3 aydan sonra göbeğim gitti.

doğumdan sonra 2 hafta kadar kullandım
sonra çok sıkıldım, nefes alamadım , o karnımı sıktıkça boğuldum sanki
mekik deniyorum ama henüz yanma yapıyor.
dr. sorayım yap derse yansada dayanırım
ama günde 5 saat yapsam senin kadar çabuk gitmez
senin heralde çok yoktu

valla öyle sıkıldım falan diyorsan o zaman o göbekle yaşamaya alış.ben ağustos sıcağında hem gece hem gündüz korse taktım.aylarca kullandım.sadece vitaminli şeyler yedim kalorisi yüksek şeyler asla tüketmedim.şeker bayramını tek bir çikolata yemeden geçirdim,sadece bir dilim baklava yemiştim.hergün 2 saat donum ıslanana kadar dans ettim.çocuk uyur uyumaz step yaptım.her fırsatta yürüdüm.
şimdi herkes vücuduma hayran.doğum yaptığıma inanamıyorlar.(benimki de sezeryan)yani öyle sıkıldım,aman sütüm çekiyor şu çikolatayı götüreyim falan şeylerle kurtulamazsın ne göbekten ne kilolardan.yapın farklı deme kiraz yesem karnım şişer benim.
"ya yiyeceksin ya giyeceksin" demişler.fedakarlık olmadan bedel olmadan sonuç olmuyor.eğer korseden sıkılıyorsan,haraketten bunalıyorsan göbişinle barış derim canım.

evet en iyisi göbekle barışmak galiba valla o kadar sıkıyada gelemem
eskiden hiç dikkt etmeden hep çok zayıf kaldım
göbekte gider tabi zamana sabredebilirsem

göbek hemen gitmiyor ben yaklaşık 1 ay sürekli kullandım korseyi ama pek
etkisi olmadı
çok hareket birazda yediklerimize dikkat etmek lazım
bende malsef hareket yok
yavaş yavaş yürüyüşlere başlamam lazım.

Korse giydim 5. günü bende sezeryan oldum..Ama 1 hafta 10 gün sonra dikişlerim açıldı..Doktor ara vermemi söyledi..Şimdi de giyemiyorum.. Gerçekten karnım çabuk toparlandı ama tabi ki göbek duruyor hemen gitmiyor..12 mart da doğum yaptım daha 40 ımız bile çıkmadı.. Doğal olarak ne spor ne diyet yapamıyorum..6.aydan sonra ancak mekik çekebilirz..Dikişlerini zorlarsın..Kilo durum nasıl peki ne kadar aldın ne kadar verdin..

Seni tebrik ederin, eğer bunları yapabildiysen ne mutlu sana.
Ben senin yaptıklarını yapmam ama, ne yemeğimde ne de beni mutlu edebilecek şeylerden vazgecemem ve Allah şükür doğumda aldım kiloların yavaş yavaş verdim.
Senin yaptığın programını sonsuza dek uygulamasın. İnşallah programını bırakınca, verdiğin kilolarını geri almasın.
Sağlıcakla.

Canım benim, hiç üzülme sen herşeyin bir çaresi vardır.
Bebeğini halen emzirip emzirmediğini bilmiyorum ama eğer emzirmiyorsan aşağıda tavsiye edeceğim şeyleri uygulayabilirsin. 1 ay sonra farkı göreceksin.
1. Çok fazla yağlı yemekleri tüketmemeye çalış. ( özellikle margarini kesinlikle kullanma. Margarin yağı, vucuttundan atılan en zor yağdır.)
2. Mürver çiceği çayı alıp günde 1 fincan içebilirsin. (Gribe çok iyi gelen bu çiçekler, inanılmaz yağ yakma özelliği vardır. Sanırım her aktarda vardır.)

3. Her gün 1 tablet C vitamini veya 1 bardak portakal suyu veya limonlu şeyler tüket. ( C vitamini yağ yakmaya özelliği vardır )
4. Bir antiselulit kremi alıp, her akşam yatmadan önce karın bölgesinde masaj yap.
Benim tavsiyelerim bunlardır.
Öpüyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…