- 1 Kasım 2014
- 185
- 54
- 73
- 38
- Konu Sahibi denizakyka
:)
çok teşekkür ederim canım cevap verdiğin için inan bırakmak istemesem doktor doktor dolanmam ya da buraya yazmam insanlardan nasıl bıraktıkları hakkında fikir istemem Allah biliyor bırakmayı ne kadar istediğimi arkadaşların adına çok sevindim nasıl bıraktıkları hakkında bir bilgin var mı canım beslenme konusuna gelince inan bana yarayan ne varsa hepsini fazlasıyla yiyorum içmemek için çooooookkk zorluyorum kendimi ama nasıl strese girdiğimi kızgın olduğumu anlatamam Allah bize yardım etsin bir yol göstersin inşallahCanım inan ki günde kaç paket içen sigara tiryakileri bile bırakabiliyorken sende bırakabilirsin.İnsanoğlunun ölüm hariç istedikten sonra herşeyi başarabileceğine inanıyorum.Sen bence bırakmak istemiyorsun.Benim arkadaşım bebeği doğurduktan sonra iyikide içmemişim dedi hep.Çünkü öyle konularda çok korkar.En azından hamileyken bırak ve içip içmemeye doğurduktan sonra karar verirsin.Biraz kendini zorlasan vücudun alışacak aslında.Senin yerinde olsaydım sigaraya ara verir hatta çok sağlıklı beslenirdim.Ben hamile kalınca neler neler yemeyi içmeyi planlıyorum bir bilsen:) Ne kadar sağlıklı beslenirsen bebeğin o kadar sağlıklı ve güzel bir bebek olur aklından hiç çıkarma cnm olurmu?